Events er et effektivt forum til at øge kendskab og salg samt formidle viden og opbygge relationer. Vi planlægger og gennemfører jeres events fra A til Z eller i samarbejde med jeres medarbejdere og internationale roadshows.

Vi hjælper jer med alt fra tema og konceptudvikling, sponsorater, invitationer, venue, keynote, forplejning og projektledelse. Og så sikrer vi, at eventen markedsføres for at maksimere antallet af deltagere.

Kundeevents
Glade kunder er gode kunder. Og en vellykket kundeevent kan være et effektivt middel, når I vil styrke relationerne og skabe større loyalitet blandt jeres kunder.  Hvad enten kundeeventen er et seminar, en produktpræsentation eller et jubilæum, er det en enestående mulighed for at kommunikere virksomhedens kompetencer og image.

Kanalevents
En virksomheds succes afhænger ofte af en velfungerende kanal. Er det tilfældet for jer, kan I med fordel tænke i loyalitetsopbyggende aktiviteter. Vi hjælper jer med at planlægge og gennemføre effektive events som en del af et loyalitetsprogram i kanalen, herunder roadshows, incentive-ture, produktpræsentationer og konferencer.

Messer
Messer er dyre, og messer tager tid. Men messer er også et afbræk fra hverdagen, hvor din målgruppe har taget en eller flere dage ud af kalenderen for at se og høre, hvad netop du har at vise frem. Kontakt os for at høre mere om, hvordan du får det bedste ud af din messedeltagelse.

Kontakt: Ekaterina Bakhbava