Afholdelse af events udgør en meget stor del af Oracles markedsføring. Til Extreme Performance Tour for hardware divisionen, som skulle finde sted i Danmark, Sverige og Finland, var der derfor behov for ekstern hjælp, ikke alene til at arrangere og koordinere den praktiske del af de tre events, men også til at levere kreative inputs til lokaler, talere, underholdning etc.

Kundeevents i Danmark, Sverige og Finland
Formålet med eventene var at ramme CIOs i store og mellemstore virksomheder samt offentlige institutioner og demonstrere Oracles hardware-forretning for dem.

Resultatet blev en vellykket event i Planetariet, en event i Södra Teatern i Stockholm, og en event på Hotelli Kalastajatorppa i Helsinki for i alt over 230 CIOs. I løbet af dagen fik deltagerne værdifuld information leveret af Oracles eksperter krydret med praktiske eksempler fra kundecases.

I Danmark blev eventens ekstreme performance-tema understreget blandt andet af filmen ”Adrenalin Rush”, hvor mennesker kaster sig ud fra ekstreme højder. Dagen blev rundet af med middag, networking og underholdning af Omar Marzouk

Kampagneelementer
» Kreativt oplæg på eventelementer
» Praktisk håndtering af event
» Styring/koordinering af demand generation

Kontakt: Ekaterina Bakhbava