Elisabeth Due er Account Director hos Discus Communications, hvor hun primært har ansvar for at hjælpe bureauets B2B-kunder med at få et optimalt udbytte af deres kommunikation. Her sammensætter hun budskaber, kommunikationskanaler og -indhold, der gør virksomheden interessant nok til, at målgruppen ønsker at opbygge og bevare en relation. Med et strategisk afsæt anvender Elisabeth et bredt spektrum af redskaber inden for public relations og marketing til at opnå det bedste match mellem virksomhedens behov for at kommunikere og målgruppernes modkrav om relevans.

Elisabeth er cand.merc. i strategi og ledelse og har – efter sin karrierestart som managementkonsulent hos Price Waterhouse – arbejdet professionelt med kommunikation i mere end 15 år, herunder på en række PR- og marketingbureauer. Dette er anden gang, Elisabeth har gjort Discus Communications til sin arbejdsplads.

I sin fritid elsker Elisabeth at knokle igennem Dyrehaven – i gamle dage til hest, i dag på cykel. Når der skal slappes af, foregår det ofte med en god bog eller i familiens og venners lag. Hun elsker en god film. Og hader at få ødelagt filmoplevelsen, når hendes logiske sans og blik for detaljen fanger brud på logik eller kontinuitet. 

Elisabeth Due
Account Director
Telefon: 26 13 28 29