Niels Christian Jensen er adm. direktør og ejer af Discus Communications. Han har arbejdet med strategisk kommunikation og marketing siden 1992. Hans mantra er at integrere kommunikation og marketing for at skabe bedre synergi og samtidig optimere kundernes markedsføringsinvesteringer på tværs af public relations, dialogmarkedsføring, reklame, online og sociale medier. Niels Christian har mangeårig erfaring inden for kriseberedskab, krisestyring, damage control og issues management. I det daglige fokuserer han mest på strategisk planlægning af kommunikation og markedsføring for vores kunder. 

Niels Christian kom til Discus Communications i 1996 fra jobbet som PR- og marketingansvarlig i Mærsk Data. I 1999 var han en del af et planlagt generationsskifte i Discus Communications, og han har været ansvarlig for bureauet lige siden. Han er uddannet cand.mag. i kommunikation og amerikanske studier fra Københavns Universitet og University of Washington i Seattle.

Privat har Niels Christian en stor interesse for musik – helst klassisk og jazz – og skulle efter sigende selv være en habil pianist. Derudover sørger han for at rejse så meget som muligt og helst med sine børn både sommer og vinter.

Niels Christian Jensen
Managing Director
Telefon: 40 34 71 35