Best of Beep 2012

Nedtællingen til Danmarks største forbrugerelektronikmesse Beep 2012 er begyndt, og vores mange mediepartnere varmer op med nomineringer af de produkter, der skal være med i kapløbet om årets Best of Beep awards.

Digitalmessen og Discus Communications, der står bag prisen, udvider i år palletten, så også medietjenester samt bil- og sportsgadgets får chancen for at vinde en af de attraktive priser.

Best of Beep er udviklet og stiftet af Discus Communications i samarbejde med Digitalmessen i forbindelse med forbrugerelektronikmessen Beep, der løb af stablen i Bella Center første gang i november 2011.

Prisen er en hyldest til gadget- og forbrugerelektronikbranchens mange producenter, der ihærdigt arbejder for at skabe innovative teknologier, oplevelser og forførende designs til glæde og gavn for forbrugerne.

”Vi glæder os meget til at gentage sidste års succes. Det er skønt at opleve, hvordan medierne, producenterne og de danske forbrugere har taget Best of Beep til sig og bakker op omkring projektet,” siger Stine Taulborg Michaelsen fra Discus Communications, projektchef for Best of Beep.

”Gadgets og forbrugerteknologi er en stadig mere integreret del af vores liv og hverdag. Uanset om vi befinder os på jobbet, på farten, derhjemme eller i fitnesscenteret. I år har vi derfor valgt at udvide palletten og dække gadgets mere bredt, så forbrugerne også får mulighed for at kåre deres favoritter inden for medietjenester samt sports- og bilgadgets.”