Discus Communications søger kommunikationsrådgiver

Er du ambitiøs, kontaktstærk og udviklingsorienteret – og har du nogle års PR-bureauerfaring? Har du derudover erfaring med kommunikation for teknologivirksomheder? Så kan du blive en del af et dynamisk bureau, hvor udvikling, handlekraft og resultater er i centrum.

Som kommunikationsrådgiver får du selvstændigt kundeansvar. Du skal rådgive om, udvikle og implementere kommunikationsaktiviteter for de enkelte kunder i din kundeportefølje i tæt samarbejde med dygtige kolleger. Du får endvidere ansvar for at opdyrke din egen kundeportefølje via salgsaktiviteter, netværk og opbygning af relationer.

Du er uddannet inden for kommunikation, markedsføring, journalistik eller lignende på kandidatniveau. Din bureauerfaring har givet dig en skarp pen, og du kan vinkle den gode historie. Du er kontaktstærk og udadvendt af natur, og du brænder for at opbygge nye relationer til både kunder, kundeemner, journalister, bloggere og andre stakeholders. Og så mestrer du engelsk i både skrift og tale, da Discus Communications har daglig kontakt med udenlandske kunder og bureaupartnere.

Du får en afvekslende hverdag, hvor to dage aldrig er ens, fordi vi altid har mange nye projekter i gang for vores kunder, som er nogle af de førende brands i verden. Vi har en flad struktur med hurtige beslutningsgange, hvor du får mulighed for at sætte dit personlige præg på din egen og bureauets udvikling. Vores mantra er integration af PR, content marketing, digital og social media. Derfor er det en fordel, hvis du har erfaring med flere af disse kommunikationsdiscipliner.

Vi tilbyder en stilling med høj grad af selvstændighed og fokuserer på personlig og faglig udvikling. Derfor opfordrer vi alle medarbejdere til løbende uddannelse – både internt og eksternt – og til at deltage i netværksaktiviteter. Vi arbejder tæt sammen, og som mindre virksomhed lægger vi vægt på at have det sjovt med hinanden, også når der er travlt. Vi er centralt beliggende i hjertet af København.

For yderligere oplysninger kontakt adm. direktør Niels Christian Jensen på: nc.jensen@discus-communications.dk eller på telefon: 40 34 71 35.

Send ansøgning og CV til job@discus-communications.dk. Ansøgningsfrist er torsdag den 19. april 2018. Vi afholder samtaler løbende.