Discus Communications søger praktikant til efteråret 2018

Drømmer du om en karriere inden for digital kommunikation? Og interesserer du dig for at udvikle og realisere koncepter? Så kan du blive vores nye praktikant i efterårssemestret 2018. Perioden er fleksibel, men vi forestiller os, at det bliver fra august 2018 til og med januar 2019.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde en praktikplads, hvor du får både indflydelse og ansvar. Vi sætter en ære i, at alle medarbejdere – lige fra direktør over konsulent til praktikant – indgår i et tæt samarbejde om at løfte både små og store, kreative og strategiske arbejdsopgaver. Det betyder også, at du får indsigt i de mange facetter af arbejdet på et bureau, herunder:

  • Udvikling af kommunikations- og markedsføringsstrategi 
  • Konceptudvikling med fokus på digitalt design, som har brugeren i centrum 
  • PR og kommunikation – digitale medier, journalistkontakt, pitch af historier mm.
  • Udarbejdelse af digitalt indhold til web og sociale medier
  • Skriveopgaver – pressemeddelelser, kundecases, nyhedsbreve, artikler mm. 
  • Projektledelse inden for marketing og events
  • Research- og analyseopgaver samt udarbejdelse af medielister og andet ad hoc-arbejde

Du bliver tilknyttet en praktikvejleder, som følger dig under dit praktikforløb og sikrer, at du bliver fagligt udfordret. Vores indstilling er imidlertid også, at det er op til dig selv at skabe en indholdsrig hverdag, hvor du beviser, hvad du formår på det personlige og faglige plan.

Vi forventer
Vi forventer, at du er en studerende med en stærk teoretisk viden om design, konceptudvikling, digitale medier og kommunikation, og at du brændende ønsker at arbejde med fagområdet på et bureau. Vi arbejder med både forbrugerkommunikation og livsstil samt B2B-programmer, og du skal derfor kunne se det sjove i at arbejde med alt fra promovering af livsstilsprodukter til rådgivning inden for komplekse og samfundsrelevante emner.

Af personlige egenskaber lægger vi stor vægt på, at du er udadvendt og kontaktstærk, og at du formår at drive en arbejdsopgave selvstændigt. Du vil naturligvis altid kunne støtte dig til dine kolleger undervejs i processen, men det er vigtigt, at du kan tage ejerskab på en opgave og følge den til dørs. Da du kan forvente at få kunde- og journalistkontakt, vil gode formidlingsegenskaber i skrift og tale være en stor fordel – både på dansk og engelsk.

Sidst, men ikke mindst
Discus Communications har gode erfaringer med praktikanter, hvoraf flere efter endt uddannelse er blevet ansat og har udviklet sig til konsulenter. Vi tilbyder et velfunderet og struktureret praktikforløb, hvor du vil få indsigt i bureauverdenen og arbejdet med konceptudvikling og kommunikation i praksis. Praktikopholdet svarer til en fuldtidsstilling med mulighed for hjemmearbejdsdage, hvor du kan arbejde med dine studierelaterede opgaver.

Det praktiske
Ansøgninger og CV bedes rettet til William Demant, tlf.: 30 32 03 00, e-mail: whd@discus-communications.dk.
Ansøgningsfristen er den 27. april, og vi holder samtaler løbende.