Discus Communications søger praktikant til foråret 2018

Drømmer du om en karriere inden for strategisk kommunikation? Og interesserer du dig for teknologi? Så kan du blive vores nye praktikant.

Discus Communications søger en praktikant til forårssemestret 2018. Perioden er fleksibel, men vi forestiller os, at det bliver fra februar 2018 til og med juni 2018.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde en praktikplads, hvor du får både indflydelse og ansvar. Vi sætter en ære i, at alle medarbejdere – lige fra direktør over konsulent til praktikant – indgår i et tæt samarbejde om at løfte arbejdsopgaverne – store som små. Det betyder også, at du får indsigt i de mange facetter af arbejdet på et bureau, herunder:
 

  • Udvikling af kommunikations- og markedsføringsstrategi
  • PR og kommunikation – journalistkontakt, pitch af historier mm.
  • Skriveopgaver – pressemeddelelser, case stories, nyhedsbreve, artikler mm.
  • Udarbejdelse af digitalt indhold til web og sociale medier
  • Projektledelse inden for marketing og events
  • Research- og analyseopgaver samt udarbejdelse af medielister og andet ad hoc-arbejde

Du bliver tilknyttet en praktikvejleder, som følger dig under dit praktikforløb og sikrer, at du bliver fagligt udfordret. Vores indstilling er imidlertid også, at det er op til dig selv at skabe en indholdsrig hverdag, hvor du beviser, hvad du formår på det personlige og faglige plan.

Vi forventer

Vi forventer, at du er en studerende med en stærk teoretisk viden om PR og kommunikation, og at du brændende ønsker at arbejde med fagområdet på et bureau. Vi arbejder med både forbrugerkommunikation og livsstil samt B2B-programmer, og du skal derfor kunne se det sjove i at arbejde med alt fra promovering af livsstilsprodukter til rådgivning inden for komplekse og samfundsrelevante emner. . Endelig forventer vi, at du har en skarp pen, da du i høj grad vil komme til at prøve kræfter med konkrete skriveopgaver.

Af personlige egenskaber lægger vi stor vægt på, at du er udadvendt og kontaktstærk, og at du formår at drive et projekt selvstændigt. Du vil naturligvis altid kunne støtte dig til dine kolleger undervejs i processen, men det er vigtigt, at du kan tage ejerskab på en opgave og følge den til dørs. Du bidrager endvidere – på linje med de øvrige medarbejdere – med godt humør og har en positiv indstilling til hverdagens udfordringer. Da du kan forvente at få kunde- og journalistkontakt vil gode formidlingsegenskaber i skrift og tale være en stor fordel – både på dansk og engelsk.

Sidst, men ikke mindst

Discus Communications har god erfaring med praktikanter, hvoraf flere efter endt uddannelse er blevet ansat og har udviklet sig til konsulenter. Vi tilbyder et velfunderet og struktureret praktikforløb, hvor du vil få indsigt i bureauverdenen og arbejdet med kommunikation i praksis. Praktikopholdet svarer til en fuldtidsstilling med mulighed for hjemmearbejdsdage, hvor du kan arbejde med dine studierelaterede opgaver.

Det praktiske

Ansøgninger samt uddybende spørgsmål bedes rettet til Anitta Petersen, tlf.: 30 32 03 00, e-mail: ani@discus-communications.dk. Ansøgningsfristen er mandag den 6. november kl. 12.00. Vi holder samtaler løbende.