EMC vælger Discus Communications

EMC, der er verdens største storage-leverandør, har indgået aftale med Discus Communications, der skal være virksomhedens PR-bureau i Danmark.

Samarbejdet mellem EMC og Discus Communications giver EMC mulighed for at udnytte Discus Communications’ integrerede kommunikationsekspertise og -ressourcer inden for markedsføring og PR af teknologiske virksomheder og produkter.

“Det var vores ønske at finde et dansk bureau, der kunne hjælpe os med at opbygge relationer til de relevante medier og til branchenetværket. Discus’ teknologifokus, netværk, ekspertise samt høje engagement opfylder de krav vi har til en partner, der bedst kan understøtte vores forretningsmål,” siger Merete Kej, informationschef hos EMC Danmark.

“EMC er blandt de bedste inden for storage og it-infrastrukturer. Derfor har de brug for at kunne kommunikere effektivt og relevant til et bredt marked. Gennem vores mangeårige fokus på teknologivirksomheder, er vi klædt godt på til de udfordringer, EMC står over for og kan derfor bistå EMC med rådgivning og aktiviteter,” forklarer Niels Christian Jensen, adm. direktør Discus Communications A/S.