Genetec vælger Discus Communications som PR-bureau i Skandinavien

Genetec, en af verdens førende leverandører af sikkerhedsløsninger som videoovervågning, adgangskontrol og nummerpladegenkendelse, satser nu på Skandinavien.  Discus Communications er valgt som bureau i Danmark, Sverige og Norge. Discus Communications skal stå for den strategiske kommunikation til markedet og udbrede kendskabet til, hvordan Genetecs løsninger har øget sikkerheden hos en lang række kunder takket være deres centraliserede tilgang til fysisk sikkerhed.

“Med Discus Communications har vi fået en kommunikationspartner, der forstår vores forretning, vores løsninger og vores målgrupper i Skandinavien. Desuden har teamet de rigtige kompetencer og det rette netværk til at komme i mål med vores kommunikation”, siger Jean-Philippe Deby, EMEA salgsdirektør for Genetec.

Genetecs markedsandel på de europæiske markeder er stigende, og nu vil virksomheden fokusere på de strategiske muligheder i Skandinavien. Målet er derfor at skabe et solidt kendskab til Genetecs løsninger og unikke cases inden for især videoovervågning.

“Som en af verdens førende leverandører af videoovervågningssoftware, vil Genetec nu styrke sit marked i Skandinavien. Derfor bliver kommunikation i de specifikke målgrupper af meget stor betydning,” fortæller Philippe Deby.