Vi søger praktikant til efteråret 2015

Drømmer du om en karriere inden for PR og markedsføring? Og tænder du på teknologi og gadgets? Så kan du blive vores nye praktikant.

Kommunikationsbureauet Discus Communications søger en praktikant til efteråret i perioden august 2015 til udgangen af januar 2016.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde en arbejdsplads, hvor du først og fremmest får både indflydelse og ansvar under dit praktikophold. Vi er et mindre bureau, og derfor er vi meget afhængige af, at alle medarbejdere – lige fra direktør over konsulent til praktikant – indgår i et tæt samarbejde om at løfte arbejdsopgaverne – store som små. Det betyder også, at du får indsigt i alle facetter af at arbejde på et bureau, og som praktikant hos os vil du blive inddraget i følgende områder:

  • Kommunikations- og markedsføringsstrategi
  • PR og kommunikation – journalistkontakt, pitch af historier mm.
  • Research- og analyseopgaver samt udarbejdelse af medielister og andet ad hoc-arbejde
  • Skriveopgaver – pressemeddelelser, case stories, nyhedsbreve, artikler og meget andet
  • Udarbejdelse af digitalt indhold til web
  • Projektledelse inden for marketing og events

Du vil være tilknyttet en praktikvejleder, som vil følge dig under dit praktikforløb og sikre, at du bliver fagligt stimuleret. Vores indstilling er imidlertid også, at det er op til dig selv at skabe en indholdsrig hverdag, hvor du beviser, hvad du formår på det personlige og faglige plan.

Vi forventer
Vi forventer til gengæld, at du har en stærk teoretisk viden omkring PR og markedsføring, og at du brændende ønsker at arbejde med fagområdet på et bureau. Derudover er det en stor fordel, hvis du på forhånd har en personlig interesse for it og teknologi, da de fleste arbejdsopgaver vil være fokuseret omkring dette emne. Endelig forventer vi, at du har en skarp pen, da du i høj grad vil komme til at prøve kræfter med konkrete skriveopgaver.

Af personlige egenskaber lægger vi stor vægt på, at du er udadvendt og kontaktstærk, og at du formår at drive et projekt selvstændigt. Du vil naturligvis altid kunne støtte dig til dine kolleger undervejs i processen, men det er vigtigt, at du kan tage ejerskab på en opgave og følge den til dørs. Du bidrager endvidere – på linje med de øvrige medarbejdere – med godt humør og har en positiv indstilling til hverdagens udfordringer. Da du kan forvente at få kunde- og journalistkontakt vil gode formidlingsegenskaber i skrift og tale være en stor fordel – både på dansk og engelsk.

Sidst, men ikke mindst
Discus Communications har god erfaring med praktikanter, hvoraf flere efter endt uddannelse er blevet ansat og har udviklet sig til konsulenter. Vi tilbyder et velfunderet og struktureret praktikforløb, hvor du vil få indsigt i bureauverdenen og arbejdet med kommunikation i praksis. Praktikopholdet svarer til en fuldtidsstilling med mulighed for hjemmearbejdsdage, hvor du kan arbejde med dine studierelaterede opgaver.

Det praktiske
Ansøgninger samt uddybende spørgsmål bedes rettet til Diana Gøbel, tlf.: 33 38 43 13, e-mail: dia@discus-communications.dk. Ansøgningsfristen er fredag den 29. maj kl. 12.00.