Discus Communications søger PR-projektleder

Er du ambitiøs og udviklingsorienteret – og har du et par års erhvervserfaring fra PR-bureau eller en kommunikationsafdeling? Har du derudover erfaring med kommunikation for teknologivirksomheder?  Så kan du blive en del af et dynamisk bureau, hvor udvikling, handlekraft og resultater er i centrum.

Som PR-projektleder er du ansvarlig for at implementere kommunikationsaktiviteter i samarbejde med bureauets konsulenter. Du vil arbejde som en vigtig del af vores forskellige kundeteams, hvor du får ansvar for en lang række aktiviteter, herunder skriveopgaver til web, blogs, presse, sociale medier samt masser af journalistkontakt og kundekontakt, research, rapportering af resultater og styring af opgaver. Endvidere vil du medvirke i vores newbiz-arbejde med researchopgaver, udarbejdelse af oplæg og præsentationer.

Du er uddannet inden for kommunikation, journalistik, markedsføring eller tilsvarende på kandidatniveau.  Du har en skarp pen og evnen til at vinkle den gode historie. Du er udadvendt af natur med stor lyst til at opbygge nye relationer til journalister og virksomheder. Og så mestrer du engelsk på højt niveau i både skrift og tale, da Discus Communications har daglig kontakt med udenlandske kunder og bureaupartnere.

Du får en afvekslende hverdag, hvor to dage aldrig er ens, fordi vi altid har mange nye projekter i gang for vores kunder, som er nogle af de førende brands i verden. Vi har en flad struktur med hurtige beslutningsgange, hvor du får mulighed for at sætte dit personlige præg på din egen og bureauets udvikling. Vores mantra er integration af PR, digital markedsføring, social media marketing. Derfor er det en fordel, at du har erfaring med flere af disse kommunikationsdiscipliner.

Vi tilbyder en stilling med høj grad af selvstændighed og fokuserer på personlig og faglig udvikling. Derfor opfordrer vi alle medarbejdere til løbende uddannelse – både internt og eksternt – og til at deltage i netværksaktiviteter. Vi arbejder tæt sammen, og som mindre virksomhed lægger vi vægt på at have det sjovt med hinanden, også når der er travlt. Vi er centralt beliggende i hjertet af København.

For yderligere oplysninger kontakt adm. direktør Niels Christian Jensen på: nc.jensen@discus-communications.dk eller på telefon: 40 34 71 35.

Send ansøgning

Send ansøgning og CV til job@discus-communications.dk. Ansøgningsfrist er torsdag den 10. januar 2019. Vær opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende.


Som jobansøger er du omfattet af vores politik for privatliv, databeskyttelse og sikkerhed, som du kan læse mere om her.