Check Point og Discus Communications indgår samarbejde

Den internationale it-sikkerhedsvirksomhed Check Point Software Technologies har valgt Discus Communications som kommunikationsbureau i Danmark. Check Point er en af verdens førende virksomheder inden for cybersikkerhed. Faktisk er det Check Point, der i 1994 opfandt og udviklede FireWall-1, som revolutionerede markedet for it-sikkerhed ved at være den første kommercielle softwarebaserede firewall. Siden da har virksomheden videreudviklet softwaren, der indgår i alle Check Points sikkerhedsløsninger.

Som en del af samarbejdet skal Discus Communications stå for Check Points PR og kommunikation samt eksekvere kampagner rettet mod udvalgte B2B-segmenter i samarbejde med Check Points danske partnere.

“Vores team hos Discus Communications er energisk og kreativt, og de har et stort netværk blandt medier, analytikere, brancheorganisationer mv. Samtidig har de en dyb indsigt i vores forretningsområder og løsninger kombineret med en solid målgruppeindsigt, der gør dem i stand til at ramme plet med vores eksterne kommunikation. Discus Communications har allerede på kort tid leveret gode resultater, der bekræfter os i valget,” fortæller René Matell, der er marketingchef hos Check Point i Danmark, Finland og Baltikum.

Check Point vil udnytte Discus Communications’ mangeårige kompetencer inden for kommunikation og markedsføring af it-virksomheder. Et af de centrale mål er at øge virksomhedens position på et konkurrencepræget og stærkt voksende marked for cybersikkerhed.

“Cybertruslerne rettet mod borgere, virksomheder og sågar nationalstater har aldrig været større, end de er i dag. Derfor er der i den grad behov for at udbrede kendskabet til cybersikkerhed, beskyttelse af følsomme data, og hvordan vi i det hele taget skal agere online – både som medarbejdere og privatpersoner. På dette område har Check Point en meget dyb og bred viden – samt en enestående ressourcebank af egne analyser og egen research, som de kan stille til rådighed for danske virksomheder, organisationer og borgere. Derfor glæder det mig meget, at vi skal hjælpe Check Point med denne opgave”, siger Niels Christian Jensen, der er adm. direktør hos Discus Communications.