Plexus Group udvider internationalt bureaunetværk

Discus Communications har siden 2010 repræsenteret Norden i Plexus Group, som er et internationalt netværk af kommunikationsbureauer, der hjælper internationalt orienterede virksomheder med markedsføring og kommunikation på tværs af landegrænser. Nu udvider Plexus Group i tre nye regioner.

Matrix Public Relations, der har base i Dubai, og som arbejder med virksomheder inden for både teknologi, livsstil, finans og fitness, servicerer kunder på tværs af Mellemøsten fra bureauets 10 kontorer i regionen.

Bureauet Carabiner Communications, der hører hjemme i Atlanta, Georgia, repræsenterer nu Plexus Group i Nordamerika. Bureauet, der har over 30 års erfaring, er specialiseret inden for især tech og sundhed og arbejder med såvel startups som veletablerede brands.

Priority Consultants, der har hovedkontor i Singapore, har ligeledes 30 års erfaring og fokuserer særligt på tech-området. Foruden Singapore har bureauet kontorer i Malaysia, Indonesien, Filippinerne, Thailand, Indien, Vietnam, Kina og Hong Kong og dækker således Asien ganske bredt for kunder i Plexus Group.

“Succesfulde internationale kommunikationskampagner kræver implementering af lokale eksperter, der kender markedet og kulturen. Desuden er et stærkt og veletableret netværk blandt medier, meningsdannere, brancheorganisationer, politikere mv. afgørende for succes i det enkelte land. Styrken ved Plexus Group er netop, at hvert bureau har en stærk position på deres hjemmemarked, for ingen bureaukæde er som bekendt stærkere end det svageste led,” siger Niels Christian Jensen, adm. direktør i Discus Communications.

I Plexus Group er Discus Communications leadbureau for Norden. Her har bureauet opbygget og udviklet et stærkt nordisk bureaunetværk, hvor marketing- og kommunikationskunder blot behøver ét kontaktpunkt for deres bureausamarbejde.

Plexus Group blev grundlagt i 2001 og er et internationalt netværk af uafhængige bureauer, der giver kunderne, der oftest har et teknologisk afsæt, kvalificeret rådgivning på det globale marked. Netværket strækker sig over mere end 40 lande med over 350 rådgivere. Plexus er repræsenteret i Europa, Nord- og Sydamerika, Mellemøsten og Afrika.