Amalie Ayoe Sørensen

Amalie Ayoe Sørensen

Account Executive

Amalie er projektleder med sans for detaljen. Hun arbejder med en bred vifte af marketing- og kommunikationsdiscipliner med et særligt fokus på vores kunders produktkommunikation. Hun sætter nemlig en ære i altid at finde frem til den bedste og mest effektive markedsføring af vores kunders produkter og løsninger. Det sker på tværs af sociale mediekanaler, nyhedsmedier, blogs, websites mv. Amalie arbejder endvidere indgående med influencer marketing og har øje for at matche vores kunders produkter med de rette influencere på autentisk og troværdig vis.

Læs mere

Amalie er altid opdateret på de nyeste trends og kulturelle strømninger – uanset om det bunder i den fysiske eller digitale verden.

Amalie er uddannet cand.comm. i strategisk kommunikation og digitale medier fra Roskilde Universitet, hvor hun også har en bachelor i kommunikation og psykologi. Hun startede i Discus Communications som praktikant og fortsatte efterfølgende i rollen som studentermedhjælper. Hun har derfor fået sin bureauerfaring på egne gange.

Med et årskort til de fleste københavnske museer kan Amalie ofte findes på et af disse med en ven ved sin side. Hun sætter stor pris på at fordybe sig i kunsten – men også i bøger, hvor hun efterhånden er kendt for at have et mindre bibliotek derhjemme. Derudover er hun kæmpe fodboldfan, og hvis hun ikke genser FRIENDS eller en anden sitcom, har hun oftest en fodboldkamp kørende i baggrunden, når hun er derhjemme.

Vis mindre

Bo Pedersen

Account Manager

Bo Pedersen er en af vores dygtige og flittige kommunikationsrådgivere. Han arbejder strategisk både med vores B2B- og B2C-kunder, som han sikrer øget kendskab og synlighed gennem mange forskellige kommunikationsdiscipliner – f.eks. PR-kampagner, presseevents, og medierelationer samt indhold til sociale medier og virksomhedernes egne bloguniverser.

Læs mere

Bo er uddannet kommunikatør fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i København. Før Discus Communications startede Bo sin bureaukarriere sideløbende med sin uddannelse. Tidligere har Bo arbejdet som indkøber hos en større it-grossist og har derfor en teknisk forståelse, som går et par spadestik dybere end hos de fleste kommunikatører. Den viden sætter han i spil, når han formidler dybt teknisk stof på fængende og journalistisk vis for vores kunder.

Bo er lidt af en nyhedsjunkie. Han har fingeren på pulsen og et godt netværk, og ofte hører vi ham udbryde: “Jeg har lige læst på Twitter, at… “ Så uanset hvad der rører sig i erhvervslivet eller bag murene på Christiansborg, er Bo altid en af de første, der ved det. Og det betyder, at han har et godt øje for newsjacking og altid spotter en god aktualitetsvinkel til gavn for kunderne.

Musik fylder meget hos Bo. Han går helst til koncerter hver eneste måned, og festivalsæsonen falder utrolig heldigt altid sammen med hans sommerferie. Indtil videre har han 15 hak i Roskilde-bæltet, men han lægger også vejen forbi de små festivaler som f.eks. Alive i Thy. Og generelt bliver de mange koncerter et samlingspunkt for hans vennekreds, som er spredt over hele landet. Bo skulle efter sigende være en glimrende DJ – noget vi stadig har til gode at høre på bureauet.

Vis mindre

Elisabeth Due

Account Director

Elisabeth er en erfaren kommunikationsrådgiver, som formår at inspirere og udvikle både kunder og kolleger på daglig basis. Hun er utrolig videbegærlig, og det manifesterer sig i, at hun konstant opsøger ny viden og oftest er den første på kontoret, der uddanner sig i de nyeste discipliner inden for kommunikationsfaget.

Hun har f.eks. gennemført en 1-årig uddannelse i sociale medier på Erhvervsakademi Aarhus for at få papir på sin kunnen.

Læs mere

Elisabeth er uddannet cand.merc. i strategi og ledelse. Efter sin karrierestart som managementkonsulent hos Price Waterhouse har hun arbejdet med kommunikation i mere end 15 år, herunder på flere PR- og marketingbureauer. Hendes første job i kommunikationsbranchen var faktisk hos os, og vi er glade for at, at hun har valgt at arbejde hos os igen.

Elisabeth er knivskarp og arbejder derfor meget med kommunikationsstrategi. Hendes strategiske tankegang gør, at hun med stor iver påtager sig kundeansvaret – også når vi er leadbureau og arbejder ud over egne landegrænser, der oftest omfatter de nordiske og baltiske lande. Hun rådgiver bredt om PR, digital markedsføring, sociale medier og profilering af topledere. Og vil du vide noget om employee advocacy og social selling, er Elisabeth den helt rette at tage fat i.

Elisabeth har en særlig evne til at fokusere, uanset hvad der foregår omkring hende. Det gælder både på en yogamåtte i fritiden eller foran computeren på kontoret med “deep focus-playlisten” kørende i sit headset. Når headsettet så kommer af, er hun en kæmpe humørspreder på kontoret – og vi griner gerne med, når hendes smittende latter høres gennem lokalerne.

Vis mindre

Mads Ellegård

Associeret seniorrådgiver, digital marketing

Mads har et trænet øje for den digitale kunderejse, der både skal favne teknikken og det værdiskabende indhold, som skal anspore til handling. Med over 10 års erfaring inden for digital markedsføring arbejder Mads særligt med SEO og SEM.

Læs mere

Som digital ninja kender han indersiden af de forskellige værktøjer til analyse og eksekvering af digitale kampagner. Han kan guide vores dygtige tekstforfattere samtidig med, at han har blikket rettet mod den seneste Google Analytics-rapport. Når han ikke hjælper Discus Communications og sine andre virksomhedskunder, driver Mads sin egen webshop, der ikke overraskende ranker helt i top på nøgleordene.

Vis mindre

Naima Pedersen

Kontorassistent

Naima er kontorets blæksprutte, der altid sørger for, at alt det praktiske går op i en højere enhed i vores travle hverdag. Naima står for en række administrative opgaver, og hun er altid klar til at give en hjælpende hånd.

Læs mere

Selvom vi kun har glæde af hende på deltid, smitter hendes gode humør af på alle, og hendes sans for service og detaljer kommer både gæster og medarbejdere til gode.

Vis mindre

Nicklas Zimmermann

Finance Manager

Nicklas Zimmermann er både vores bogholder og controller, der holder styr på finanserne. Derudover holder han både kunder og konsulenter i ørerne, hvis de glemmer vigtige deadlines og frister. Samtidig står han for den kvartalsvise ledelsesrapportering.

Læs mere

Trods den ofte hektiske atmosfære på bureauet, hvor konsulenter fokuserer på kunderne og måske ikke har samme fokus på de bogholderimæssige opgaver, bevarer Nicklas roen fuldstændigt og får opgaverne til at glide nemt og smidigt.

Når Nicklas ikke lige er beskæftiget med debet og kredit, resultatopgørelser og balancer er han i fuld gang med at etablere en ny base for familien.

Vis mindre

Niels Christian Jensen

Managing Director

Niels Christian Jensen er adm. direktør og ejer af Discus Communications. Med over 25 års erfaring inden for strategisk kommunikation og markedsføring har han arbejdet med et bredt spektrum af kunder, opgaver, problemstillinger og scenarier.

Det giver en kæmpe erfaringsbase, som alle på bureauet kan trække på – for han er altid klar til at knække en nød eller diskutere for og imod en problemstilling – når blot man møder ham forberedt.

Læs mere

Niels Christian er uddannet cand.mag. i kommunikation og amerikanske studier fra Københavns Universitet og University of Washington i Seattle. Han kom til bureauet i 1996 og allerede i 1999 blev han medejer og partner. Inden da var han PR- og marketingansvarlig hos Mærsk Data.

Niels Christian – eller NC, som vi kalder ham – lever og ånder for sit mantra om at levere “kompromisløs kvalitet.” Barren er sat højt, og alle gør deres ypperste for at leve op til de høje krav. Kvalitetsstandarden smitter, og tilsyneladende til vores kunder begejstring, for vi kan bryste os af at have langvarige kunderelationer.

Som en naturlig forlængelse af hans ekspertise inden for strategisk kommunikation og markedsføring ligger hans mangeårige erfaring med kriseberedskab, krisestyring og issues management. Her kommer hans evne til at analysere en situation og lægge en god plan hurtigt til sin ret, så både kunder og medarbejdere føler sig trygge.

Som leder er Niels Christian optaget af at sætte mål og retning for både kunderne, medarbejderne og virksomheden. Kunden skal altid have det bedste, huset formår, og han er kompromisløs med at sætte det optimale kundeteam, så det passer til kundens varierende behov.

Niels Christian er meget ivrig af natur. Det kommer både til udtryk i det daglige arbejde, men også i hans fritid, hvor han er en habil løber, der ynder at prøve kræfter med de lange distancer.

Vis mindre

Sarah Egeberg Bendtsen

Associeret seniorkonsulent

Sarah er cand. mag. i dansk fra Københavns Universitet og har beskæftiget sig professionelt med journalistik og kommunikation siden 2005.

Hun har gennem årene prøvet kræfter med omtrent alle discipliner inden for PR- og kommunikationsrådgivning men holder fortsat allermest af at skrive. Det er også derfor, hun lagde ud med en tilværelse som freelancejournalist, så snart hun havde fået sin kandidatgrad i hus. Siden er det blevet til en række jobs som PR- og kommunikationskonsulent, og i en periode var hun også selvstændig strategisk og sproglig rådgiver. Sarah har erfaring fra flere større bureauer, og har som kundeansvarlig også arbejdet med international PR.

Læs mere

Sarah elsker mentale udfordringer, så mens hun drev sit eget kommunikationsbureau, tog hun en ekstra BA-grad i filosofi. Hun stræber hele tiden efter ny viden, og det har hun direkte adgang til med det ene ben i universitetsverdenen som underviser og vejleder på kommunikationsstudiet ved Aalborg Universitet i København. Her underviser hun i strategisk kommunikation og sociale medier med særligt fokus på etik.

Sarah er stærk både praktisk og teoretisk, og har stor erfaring med både at finde, skrive og pitche historier om alt fra vandkølede computerkomponenter over komplekse investeringsporteføljer til digital transformation. Hun er en rutinert strategisk rådgiver og kampagneplanlægger og er vant til at snakke med journalister. Hun forstår at vride en interessant og veldokumenteret historie ud af både baggrundsstof og aktuelle temaer samtidig med, at hun rammer målgruppen og mediet spot on.

Vis mindre

Signe Ann Klietsch

Account Manager

Signe er en kreativ og rutineret rådgiver, der arbejder på tværs af de mange kommunikations- og marketingdiscipliner, som vi tilbyder kunderne.

Som vores fashionista har hun et særligt fokus på influencer marketing, digital markedsføring, produkt-PR og social media.

Signe er uddannet cand. comm. i kommunikation og performance design fra Roskilde Universitet. Før hun kom til Discus Communications, arbejdede hun i bureauverden med forbrugerelektronik, mode og livstilskunder.

Læs mere

Signe er i daglig kontakt med influencers og har skabt mange loyale ambassadører for vores kunder. Hun har fingeren på pulsen og kan til enhver tid rådgive om hvilke bloggere, Instagrammere eller Youtubere, der passer til en given kampagne.

Signe er også vores go-to-girl, hvis der er nye, smarte online tools, der skal testes, evalueres og bruges. Hun arbejder allerede med en meget lang række tools og platforme lige fra analytics over employee advocacy til community management m.fl. Derudover er Signe enormt struktureret, og hun misser aldrig en deadline.

Hvis man tror, at Signe er en typisk kvinde af sin alder, tager man grueligt fejl. Bag det feminine ydre gemmer sig en hardcore gamer, der til enhver tid prioriterer gameplays frem for shoppingture. Og når hun absolut skal shoppe, er hun altid på udkig efter en ny læbestift – hun har helt styr på nuancerne i Pantone-skalaen.

Vis mindre

Simon Hall

Account Executive

Simon er projektleder med stor kærlighed for både de strategiske og operationelle kommunikationsdiscipliner. Hans konkurrencegen sikrer, at han altid arbejder benhårdt for, at vores kunders udfordringer løses til fuld tilfredshed.

Simon er uddannet cand.soc. i politisk kommunikation og ledelse fra CBS, hvor han også var et smut i Bangkok for at studere General Management. Det har været med til at udvide hans horisont og teste hans samarbejdsevner i tværkulturelle miljøer. Generelt kan han godt lide at se tingene fra flere forskellige perspektiver, hvilket ofte kommer til udtryk i hans overvejelser om kommunikationstaktikker.

Læs mere

Han takker sjældent nej til en udfordring og er ikke bange for at tilegne sig den nødvendige viden for at knække koden og komme i mål.  Derfor har han igennem tiden taget Pippi Langstrømpes citat ”det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert” særdeles godt til sig.

Simon har erfaring fra forskellige kommunikations- og marketingafdelinger i en bred vifte af brancher og har bl.a. arbejdet som kommunikationsrådgiver for en it-konsulentvirksomhed.

På trods af, at han har højdeskræk, har Simon formået at rode sig selv ud i både faldskærmspring og bungee jump. For som sagt, så takker han sjældent nej til en udfordring. Og så har han desuden både fem danmarksmesterskaber i karate og en tid som livredder med i bagagen.

Vis mindre

Sofie Wanding

Account Executive

Sofie er projektleder og arbejder på tværs af kommunikationsdisciplinerne for bureauets B2B-kunder. Hun sidder især som tekstforfatter på en række projekter, hvor hun formår at transformere selv det tungeste og mest tekniske indhold til fængede, forståelige tekster til f.eks. artikler og blogposts.

Sofie er uddannet i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Her fandt hun sin passion for at skrive, og hun elsker at jonglere med ord og vendinger, hvilket er til stor glæde for vores kunder, som kan nyde godt at Sofies finurlige og knivskarpe formuleringer.

Læs mere

Under sin studietid var Sofie praktikant og senere studentermedhjælper hos Discus Communications, og har derfor fået sin ilddåb i bureauverden på egne gange. Hun forlod os for en stund for at tage en kandidatuddannelse i London, hvor hun læste digital media. Her blev hun inspireret af alt fra storytelling til gamification, og fik fremelsket sin indre projektleder, som vi nu nyder godt af.

Sofie er nysgerrig både som person og som medarbejder og kaster sig altid ud i forskellige opgaver med fokus og præcision. Hendes selvironi er til at føle på, og hendes humør mærkes altid på kontoret.

Et par gange om ugen tanker Sofie op på energi i den lokale håndboldhal. Hun er en typisk dansk håndboldfan, der hele december og januar kan findes på de Københavnske sportsbarer, når landsholdet løber på banen. Og når den ikke står på håndbold, binger hun farverige dramaserier.

Vis mindre