Amalie Ayoe Sørensen

Kommunikationsrådgiver

Amalie er kommunikationsrådgiver med sans for detaljen. Hun arbejder med en bred vifte af marketing- og kommunikationsdiscipliner med et særligt fokus på vores kunders produktkommunikation. Hun sætter nemlig en ære i altid at finde frem til den bedste og mest effektive markedsføring af vores kunders produkter og løsninger. Det sker på tværs af sociale mediekanaler, nyhedsmedier, blogs, websites mv. Amalie arbejder endvidere indgående med influencer marketing og har øje for at matche vores kunders produkter med de rette influencere på autentisk og troværdig vis.

Læs mere

Amalie er altid opdateret på de nyeste trends og kulturelle strømninger – uanset om det bunder i den fysiske eller digitale verden.

Amalie er uddannet cand.comm. i strategisk kommunikation og digitale medier fra Roskilde Universitet, hvor hun også har en bachelor i kommunikation og psykologi. Hun startede i Discus Communications som praktikant og fortsatte efterfølgende i rollen som studentermedhjælper. Hun har derfor fået sin bureauerfaring på egne gange.

Amalie er kæmpe fodboldfan, og hvis hun ikke genser FRIENDS eller en anden sitcom, har hun oftest en fodboldkamp kørende i baggrunden, når hun er derhjemme.

Vis mindre

Frederikke Christensen

Projektassistent

Frederikke er projektassistent, der med sit visuelle blik og forkærlighed for ordleg skriver artikler, blogposts, webtekster og pressemeddelelser i samarbejde med vores konsulenter og kommunikationsrådgivere. Derudover hjælper hun med en række researchopgaver, kunderapportering og administrative opgaver.

Læs mere

Frederikke læser journalistik og kommunikation på Roskilde Universitet, og hun forventer at få sin kandidatgrad i 2026. Hun har tidligere arbejdet med influencer marketing, kampagneeksekvering og SoMe for at dansk tøjbrand – og hos os har hun også fornøjelsen af at arbejde med et par af vores B2B-kunder med mere komplekse produkter.

Privat bruger Frederikke meget af sin tid på at følge med i mange forskellige tendenser inden for popkultur, og hun er altid klar til at diskutere dilemmaerne fra weekendens afsnit af Sara & Monopolet.

Vis mindre

Katrine Arevad

Kommunikationsrådgiver

Katrine er kommunikationsrådgiver med et hjerte, der banker for tech. Hun er ekspert i strategisk kommunikation og public relations, hvor hun med sin entreprenante ånd og erfaring fra tech- og startup-verdenen hjælper med at løfte vores kunders kommunikation. Katrine er en kreativ tænker og problemknuser. Hendes tilgang til kommunikation er præget af innovation, og hun elsker at skabe nye relationer og udvikle spændende idéer, der optimerer projekter. Hendes professionelle baggrund og erfaring gør hende i stand til at navigere i komplekse tech-landskaber og levere målrettede løsninger. Hun gør en dyd ud af at sætte vores kunders vision og behov først og dedikerer sig altid 100 procent til at finde den bedste løsning.

Læs mere

Som uddannet cand.comm fra Roskilde Universitet har Katrine en solid teoretisk ballast, der suppleres af syv års erfaring inden for tech og PR. Med arbejde på både internationalt og lokalt niveau har Katrine et indgående kendskab til tech-branchen, hvor hun har navigeret i børsnoterede virksomheder og regulerede miljøer. Hendes ekspertise dækker både tech, kultur og finans. Hun har desuden solid viden om ESG og innovation og har fungeret som konsulent og mentor for flere tech-startups. Som freelanceskribent for diverse tech-medier bidrager Katrine også aktivt til branchens diskussioner og udvikling.

Katrine er vores dynamiske energibombe. Hun bringer altid liv og energi på kontoret, og hun har en stor passion for musik og håndbold. Men hun har også en indre nørd, der omfavner både Star Wars og episke brætspil. God vin og lækker mad er dog den hurtigste vej til Katrines hjerte.

Vis mindre

Lars Rønnov Mortensen

Konsulent

Lars er konsulent med smagssans for opskriften på den gode historie. Hans formidling tager ofte udgangspunkt i tidens trends og samfundstendenser, hvilket betyder, at hans indhold bliver produceret med en aktualitetsvinkel som base, der herefter bliver krydret med lækre vendinger og formuleringer, når hans ordekvilibrisme kommer til udtryk.

Læs mere

Lars er uddannet cand.mag. i journalistik fra Syddansk Universitet, hvor han i løbet af studiet særligt specialiserede sig i tekstforfatning og podcastproduktion. Før Lars kom til Discus Communications, har han arbejdet som Content Manager på bureau, hvor han har opnået ekspertviden inden for webindhold – herunder særligt advertorials og blogposts i et SEO-perspektiv. I sit tidlige arbejdsliv har Lars endvidere arbejdet med intern support i it-virksomheder, hvilket gør, at han har let ved at sætte sig ind i kompliceret stof og formidle det på en letfordøjelig måde.

Lars er kontorets ”sportsnørd” og er altid opdateret inden for sportsverdenen, hvor han følger med i alt fra skiskydning til tennis. Det hænder også, at han selv slår et slag med ketsjeren, hvor han hævder, at utallige sejre er blevet taget hjem på squashbanen. Når den ikke står på sport, krydrer han andet end historier, for derhjemme snører han forklædet og eksperimenterer i alverdens kogekunst.

Vis mindre

Mads Ellegård

Associeret seniorrådgiver, digital marketing

Mads har et trænet øje for den digitale kunderejse, der både skal favne teknikken og det værdiskabende indhold, som skal anspore til handling. Med over 10 års erfaring inden for digital markedsføring arbejder Mads særligt med SEO og SEM.

Læs mere

Som digital ninja kender han indersiden af de forskellige værktøjer til analyse og eksekvering af digitale kampagner. Han kan guide vores dygtige tekstforfattere samtidig med, at han har blikket rettet mod den seneste Google Analytics-rapport. Når han ikke hjælper Discus Communications og sine andre virksomhedskunder, driver Mads sin egen webshop, der ikke overraskende ranker helt i top på nøgleordene.

Vis mindre

Naima Pedersen

Kontorassistent

Naima er kontorets blæksprutte, der altid sørger for, at alt det praktiske går op i en højere enhed i vores travle hverdag. Naima står for en række administrative opgaver, og hun er altid klar til at give en hjælpende hånd.

Læs mere

Selvom vi kun har glæde af hende på deltid, smitter hendes gode humør af på alle, og hendes sans for service og detaljer kommer både gæster og medarbejdere til gode.

Vis mindre

Nicklas Zimmermann

Finance Manager

Nicklas er både vores bogholder og controller, der holder styr på finanserne. Derudover holder han både kunder og konsulenter i ørerne, hvis de glemmer vigtige deadlines og frister. Samtidig står han for den kvartalsvise ledelsesrapportering.

Læs mere

Trods den ofte hektiske atmosfære på bureauet, hvor konsulenter fokuserer på kunderne og måske ikke har samme fokus på de bogholderimæssige opgaver, bevarer Nicklas roen fuldstændigt og får opgaverne til at glide nemt og smidigt. Når Nicklas ikke lige er beskæftiget med debet og kredit, resultatopgørelser og balancer er han i fuld gang med at etablere en ny base for familien.

Vis mindre

Niels Christian Jensen

Managing Director

Niels Christian Jensen er adm. direktør og ejer af Discus Communications. Med over 25 års erfaring inden for strategisk kommunikation og markedsføring har han arbejdet med et bredt spektrum af kunder, opgaver, problemstillinger og scenarier.

Det giver en kæmpe erfaringsbase, som alle på bureauet kan trække på – for han er altid klar til at knække en nød eller diskutere for og imod en problemstilling – når blot man møder ham forberedt.

Læs mere

Niels Christian er uddannet cand.mag. i kommunikation og amerikanske studier fra Københavns Universitet og University of Washington i Seattle. Han kom til bureauet i 1996 og allerede i 1999 blev han medejer og partner. Inden da var han PR- og marketingansvarlig hos Mærsk Data.

Niels Christian – eller NC, som vi kalder ham – lever og ånder for sit mantra om at levere “kompromisløs kvalitet.” Barren er sat højt, og alle gør deres ypperste for at leve op til de høje krav. Kvalitetsstandarden smitter, og tilsyneladende til vores kunder begejstring, for vi kan bryste os af at have langvarige kunderelationer.

Som en naturlig forlængelse af hans ekspertise inden for strategisk kommunikation og markedsføring ligger hans mangeårige erfaring med kriseberedskab, krisestyring og issues management. Her kommer hans evne til at analysere en situation og lægge en god plan hurtigt til sin ret, så både kunder og medarbejdere føler sig trygge.

Som leder er Niels Christian optaget af at sætte mål og retning for både kunderne, medarbejderne og virksomheden. Kunden skal altid have det bedste, huset formår, og han er kompromisløs med at sætte det optimale kundeteam, så det passer til kundens varierende behov.

Niels Christian er meget ivrig af natur. Det kommer både til udtryk i det daglige arbejde, men også i hans fritid, hvor han er en habil løber, der ynder at prøve kræfter med de lange distancer.

Vis mindre

Sarah Egeberg

Associeret seniorkonsulent

Sarah er cand. mag. i dansk fra Københavns Universitet og har beskæftiget sig professionelt med journalistik og kommunikation siden 2005.

Hun har gennem årene prøvet kræfter med omtrent alle discipliner inden for PR- og kommunikationsrådgivning men holder fortsat allermest af at skrive. Det er også derfor, hun lagde ud med en tilværelse som freelancejournalist, så snart hun havde fået sin kandidatgrad i hus. Siden er det blevet til en række jobs som PR- og kommunikationskonsulent, og i en periode var hun også selvstændig strategisk og sproglig rådgiver. Sarah har erfaring fra flere større bureauer, og har som kundeansvarlig også arbejdet med international PR.

Læs mere

Sarah elsker mentale udfordringer, så mens hun drev sit eget kommunikationsbureau, tog hun en ekstra BA-grad i filosofi. Hun stræber hele tiden efter ny viden, og det har hun direkte adgang til med det ene ben i universitetsverdenen som underviser og vejleder på kommunikationsstudiet ved Aalborg Universitet i København. Her underviser hun i strategisk kommunikation og sociale medier med særligt fokus på etik.

Sarah er stærk både praktisk og teoretisk, og har stor erfaring med både at finde, skrive og pitche historier om alt fra vandkølede computerkomponenter over komplekse investeringsporteføljer til digital transformation. Hun er en rutinert strategisk rådgiver og kampagneplanlægger og er vant til at snakke med journalister. Hun forstår at vride en interessant og veldokumenteret historie ud af både baggrundsstof og aktuelle temaer samtidig med, at hun rammer målgruppen og mediet spot on.

Vis mindre

Simone Peyk Millgaard

Juniorkonsulent

Simone er projektleder med stærke planlægningsevner. Hun arbejder med mange forskellige PR- og kommunikationsdiscipliner, hvor hun sætter sin store kreativitet i spil. Dette indebærer at planlægge og eksekvere strategiske kommunikationsinitiativer, forfatte overbevisende tekster på tværs af kanaler, stå for journalist- og mediekontakt, koordinere influencer marketingkampagner og sikre, at alle dele af projekterne kører gnidningsfrit. Hendes alsidighed og ekspertise indenfor bureauverdenen og PR er afgørende for at kunne levere skræddersyede kommunikationsløsninger til vores kunder, og hun er altid dedikeret til at opnå de bedste resultater.

Læs mere

Simone er uddannet cand.comm. i kommunikation og psykologi fra Roskilde Universitet, hvor hun særligt har studeret forbrugeradfærd, og hvordan målgrupper bedst bliver engageret med meningsfulde budskaber i krydsfeltet mellem målgruppens interesser og et brands budskab.

Udenfor arbejdstiden er Simone en engageret musikentusiast. Hun skaber sin egen musik, som hun både skriver, spiller og synger. Hun er desuden altid helt opdateret på de seneste trends indenfor serier og podcasts, så hun er derfor altid tilgængelig for en livlig diskussion om de seneste popkulturtendenser.

Vis mindre