Strategisk kommunikationsrådgivning

Din virksomheds image og omdømme er en væsentlig del af dens værdi. Strategisk kommunikation handler i bund og grund om at understøtte de forretningsmæssige mål gennem professionel kommunikation med virksomhedens mange interessenter, der på hver deres måde påvirker organisationens evne til at nå sine mål.

Hvad enten det er medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere, myndigheder, pressen eller aktionærer, der skal påvirkes til konkrete handlinger eller holdningsændringer, er der brug for god kommunikationsrådgivning og kommunikationsplanlægning.

Vi har over 30 års erfaring med strategisk kommunikation og kommunikationsrådgivning. Sammen kan vi finde og skabe de veje, din organisation eller virksomhed skal navigere ad for at nå sine mål. Vi understøtter aktivt din virksomheds konkrete mål ved at:

  • flytte mennesker, meninger og holdninger i spillet om politisk eller økonomisk gunst
  • øge kendskabsgraden til jeres virksomhed, initiativer, produkter og services
  • påvirke dagsordenen hos medarbejdere, investorer, samarbejdspartnere og andre interessenter
  • øge salget

På papiret er strategisk kommunikation således en enkel øvelse, men i virkelighedens verden kan det hurtigt blive ganske komplekst og uoverskueligt. Det er her, vi sætter ind med god kommunikationsrådgivning.

For god kommunikation handler om at kunne forene mål med målgrupper, budskaber, kanaler og indhold i én samlet og effektfuld kommunikationspakke. Kommunikationsrådgivning hos os omfatter analyse, kommunikationsworkshops, kommunikationsstrategi og content-strategi.

Som eksperter i kommunikationsrådgivning har vi gennem årene hjulpet hundredvis af virksomheder med deres kommunikation, så de navigerer sikkert igennem de mange kommunikationsdiscipliner, der findes. Vi hjælper også gerne dig.

Vil du vide mere?

Niels Christian Jensen

Managing Director

Læs hele profilen

Rådgivning

Kommunikationsrådgivning i Danmark og hele den nordiske region

Public relations

PR - public relations bureau i hjertet af København

Digital

Vi hjælper dig med den rette strategi til digitale markedsføring

Content

Content marketing giver flere besøgende til din hjemmeside

Marketing

Marketing handler bl.a. om at positionere, brande og sælge produkter eller ydelser

Træning

Medie-, præsentation- og social media træning