Sideoversigt

Kommunikationsbureau – Discus Communication er et af landets førende kommunikationsbureauer. Vi har mange års erfaring med at hjælpe både internationale brands og danske virksomheder med bl.a. strategisk kommunikation, PR, digital markedsføring, social media, content og marketing. Vi ligger i hjertet af København.

Kommunikationsbureau København – Vi har fordelen af at ligge centralt i København – tæt på Hovedbanegården og nærliggende busstoppesteder. Desuden er vi ikke langt fra Københavns lufthavn, hvis der er behov for at mødes fysisk med medarbejdere fra andre lande.

PR bureau – Øg kendskabet til jeres virksomhed gennem PR. Vi er et PR bureau i København, som har mange års erfaring i, at planlægge og udføre en PR strategi.

Social mediestrategi – Sociale medier er en effektiv platform til at få dit budskab ud til dine kunder. Vi kan hjælpe dig med, at nå I mål med dine ønsker.

Krisekommunikation – Alle virksomheder kan komme ud i en krise. Hvordan man kommer oven på den anden side af krisen, er afhængigt af, hvor god kommunikation undervejs har været.

Marketing- og kommunikationsstrategi – Vi hjælper dig med at lave en strategi for marketing og kommunikation, så du får mest muligt ud af dine ressourcer.

Brand storytelling – Storytelling handler om at finde de gode historier, der i forvejen eksisterer om dit brand, og få fortalt dem på en fængende måde.

CSR – CSR er en forkortelse af Corporate Social Responsibility og tegner et billede af virksomheden inden for etik, miljø og adfærd.

Strategiworkshop

Stakeholderanalyse – Indsigt i målgrupper og markedsforhold er essentielt når man skal planlægge og måle effekten af sin kommunikation.

Content strategi

Employer branding

Public Relations

Issues management

Profilering af topledere

Medierelationer

Presseevents

Corporate kommunikation

Thought leadership-kampagner

Influencer relations

Content distribution

Krisekommunikation

Produkt-PR

Produktlanceringer

Medieovervågning

Digital markedsføring

Content marketing

SEO & SEM

Employee advocacy

Social mediestrategi

Community management

Social selling

Social media marketing

Influencer marketing

Content

Tekstforfatning – PR og reklame

Kundecases

Video

Surveys og voxpops

Webindhold

Whitepapers

Nyhedsbreve

Infografik

Artikler og blogposts

eBøger

Advertorials

Marketing

Events
Messer
Leadgenerering
Medieindkøb
Salgskampagner
Channel marketing

Kurser og træning

Medietræning

Præsentationstræning
Social media træning

Blogtræning