Anitta Petersen

Account Executive

Anitta Petersen er projektleder, som altid med et smil og et fast blik på aktivitetsplanen hjælper vores kunder med PR og indholdsproduktion på tværs af klassiske medier, sociale medier og kundernes egne kanaler.

Læs mere

Anitta er uddannet kommunikatør fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og som et led i sin uddannelse har hun også læst et semester på universitet CEU San Pablo i Madrid.

Anitta begyndte sin stejle læringskurve hos os som praktikant. Det blev siden til studentermedhjælper, og heldigvis sagde hun ja til at blive projektleder efter endt studie. For det er en glæde at have hende som en fast del af teamet – selv når hun holder os fast på lovede deadlines. For overblik er hendes mellemnavn.

Hun skriver knivskarpe tekster og forstår at vinkle den gode historie til målgruppen og de valgte medier og kanaler. Målgruppesegmentering er blevet en helt naturlig del af hendes hverdag, som hele huset nyder godt af.

Anitta imponerer os med sit mod. Og indrømmet. Vi har kastet mange udfordringer hendes vej. Vi husker stadig hendes dans med fødderne, da hun havde gennemført sit allerførste pitch til en (meget sød) journalist, som heldigvis takkede ja til historien.

Med sit store mod kommer det nok ikke som en overraskelse, at hun elsker at rejse og opleve nye kulturer. Hun har taget spillet Lacrosse til sig fra sit ophold i USA, og dem, som kender spillet ved, at det ikke er for pivedyr.

Vis mindre

Bo Pedersen

Bo Pedersen

Account Executive

Bo Pedersen er en af vores dygtige og flittige projektleder. Han arbejder især med vores B2B-kunder, som han giver øget kendskab og synlighed gennem corporate kommunikation – herunder PR-kampagner, presseevents, og medierelationer samt indhold til sociale medier og virksomhedernes egne bloguniverser.

Læs mere

Bo er uddannet kommunikatør fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Emdrup.  Før Discus Communications fik Bo god bureauerfaring sideløbende med sin uddannelse. Efter sin uddannelse arbejdede han med salg af it hos en it-grossist. Bo har dermed en teknisk forståelse, som går et par spadestik dybere end hos de fleste kommunikatører. Dén viden sætter han i spil, når han formidler dybt teknisk stof på fængende og journalistisk vis for vores kunder.

Bo er lidt af en nyhedsjunkie. Han har fingeren på pulsen, og ofte hører vi ham udbryde: “Jeg har lige læst på Twitter at…” Så uanset hvad der rører sig i erhvervslivet eller bag murene på Christiansborg, er Bo altid en af de første, der ved det. Og det betyder, at han har et godt øje for newsjacking og altid spotter en god aktualitetsvinkel til gavn for kunderne.

Musik fylder meget hos Bo, og han går til koncerter hver eneste måned, og festivalsæsonen falder utrolig heldigt altid sammen med hans sommerferie. Indtil videre har han 14 hak i Roskilde-bæltet, men han lægger også vejen forbi de små festivaler som f.eks. Alive i Thy. Og generelt bliver de mange koncerter et samlingspunkt for hans vennekreds, som er spredt over hele landet. Bo skulle efter sigende være en habil trommeslager og percussionist – noget vi stadig har til gode at høre på bureauet.

Vis mindre

Ekaterina Bakhbava

Account Manager

Ekaterina Bakhbava – eller Eka til dagligt – er en erfaren kommunikationsrådgiver. Hun arbejder især med alle områder inden for produkt-PR og medierelationer samt sociale medier og marketingkampagner.

Læs mere

Eka er uddannet cand.ling.merc. fra Copenhagen Business School og har arbejdet i Discus Communications i mere end 12 år – af to omgange.

Eka har en udpræget evne til at forstå kundernes behov og skabe tætte, langvarige relationer. Hun forstår at tænke ud af boksen og kommer altid med nye, kreative løsninger og idéer til kampagner, vinkler, gimmicks, events mv. Hun tager imod selv de største udfordringer med et løsningsorienteret mindset og lader sig aldrig slå ud af forhindringer på vejen mod målet.

Eka er oprindeligt fra Georgien og kom til Danmark i 1997 for at studere – og hun er heldigvis blevet hængende. Hun elsker at rejse med sin familie og opleve nye steder – og shopping. Hun er enormt social og har et kæmpe netværk, som betyder, at næsten alle hendes weekender er fyldt med arrangementer, events og aftaler med venner og familie.

Hun er desuden en af Danmarks allerførste bloggere, og udtaler selv om denne tid, at det var ’dengang hun shoppede dagligt’.

Vis mindre

Elisabeth Due

Account Director

Elisabeth Due er en erfaren kommunikationsrådgiver, som formår at inspirere og udvikle både kunder og kolleger på daglig basis. Hun er utrolig videbegærlig, og det manifesterer sig i, at hun konstant opsøger ny viden og oftest er den første på kontoret, der uddanner sig i de nyeste discipliner inden for kommunikationsfaget. I 2017 gennemførte hun f.eks. en 1-årig uddannelse i sociale medier på Erhvervsakademi Aarhus for at få papir på sin kunnen.

Læs mere

Elisabeth er uddannet cand.merc. i strategi og ledelse. Efter sin karrierestart som managementkonsulent hos Price Waterhouse har hun arbejdet med kommunikation i mere end 15 år, herunder flere PR- og marketingbureauer. Hun har arbejdet syv år i Discus Communications af to omgange.

Elisabeth er knivskarp og arbejder derfor meget med kommunikationsstrategi. Hun rådgiver bredt om PR, digital markedsføring, sociale medier og profilering af topledere. Og vil du vide noget om employee advocacy og social selling, er Elisabeth den helt rette at tage fat i.

Elisabeth har en særlig evne til at fokusere, uanset hvad der foregår omkring hende. Det gælder både på en yogamåtte i fritiden eller foran computeren på kontoret med “deep focus-playlisten” kørende i sit headset. Når headsettet så kommer af, er hun en kæmpe humørspreder på kontoret – og vi kan alle høre hendes smittende latter gennem lokalerne.

Vis mindre

Maimouna Maria Corr

Senior Account Executive

Maimouna Corr er seniorprojektleder, som elsker strategisk kommunikation, krisekommunikation og positionering af virksomheder – og den interesse kommer især vores B2B-kunder til gode.

Læs mere

Maimouna er uddannet cand.merc. i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation fra Copenhagen Business School. Hun kom til Discus Communications med erfaring fra to andre kommunikationsbureauer.

Maimouna er evigt ambitiøs på både sine egne og kundernes vegne. Det afspejler sig i alt, hun arbejder med, uanset om det er kommunikationsplanlægning eller eksekvering af en kampagne. Hun har “attention-to-detail”, og ikke et komma undviger hendes falkeskarpe blik.

Udover at være en god rådgiver, der sikkert vurderer, hvilke aktuelle medieagendaer vores kunder skal hægte sig på, så er Maimouna også en dygtig tekstforfatter. Hun kan skrue en fængende tekst sammen om ethvert emne. Uanset hvor tørt eller teknisk emnet måtte synes for udenforstående, inden hun går i gang, så ender det altid med at være let forståeligt og interessant.

Maimouna er kontorets omvandrende AOK og Michelin Guide. Ja, til tider endda, også kundernes. For der er ikke den restaurant eller (gode) bar, Maimouna ikke kender til – og hun har testet alle prisklasser fra McDonalds til Geranium.

For tiden er gourmetrestauranter og cocktails dog skiftet ud med take-away og kold kaffe, for Maimouna er på barsel med sin førstefødte, som på bedste vis stjæler opmærksomheden. Heldigvis putter han gerne på sofaen, når hun spiller the Witcher på SteamLink’en, så helt har livet ikke ændret sig, selvom hun er blevet mor.

Vis mindre

Nancy Blankenstejner

Account Assistant

Nancy Blankenstejner er praktikant og student, som hjælper med den digitale markedsføring og den visuelle identitet lige fra web og blog til Powerpoint og skabeloner. Nancy elsker at planlægge og lave lister, hvilket er tydeligt i hendes arbejde, som kommer os alle til gode.

Læs mere

Nancy er ved at afslutte sin bacheloruddannelse i Digital Konceptudvikling på UCN i Aalborg. Hun har både en uddannelse i Design, Technology and Business fra KEA samt en kontoruddannelse med sig. Derudover har hun arbejdet syv år hos G4S hvor hun har rådgivet både B2B-kunder og B2C-kunder.

Nancy går meget op i madlavning og elsker at stå i køkkenet – men intet slår dog hendes mors thairetter. Hun går meget op i orden og har en smule kontor-OCD – på den gode måde. Ting skal stå de rigtige steder, og hun ser med det samme, hvis nogen har flyttet på tingene på hendes skrivebord.

Nancy har en lille søn, Malthe, med sin kæreste, og de venter en pige i starten af det nye år. Udover den kommende datter venter Nancy ængsteligt på, at den nye sæson af Game of Thrones får premiere.

Vis mindre

Niels Christian Jensen

Niels Christian Jensen

Managing Director

Niels Christian Jensen er adm. direktør og ejer af Discus Communications. Med over 25 års erfaring inden for strategisk kommunikation og markedsføring har han arbejdet med et bredt spektrum af kunder, opgaver, problemstillinger og scenarier. Det giver en kæmpe erfaringsbase, som alle på bureauet kan trække på – for han er altid klar til at knække en nød eller diskutere for og imod en problemstilling – når blot vi møder ham forberedt.

Læs mere

Niels Christian er uddannet cand.mag. i kommunikation og amerikanske studier fra Københavns Universitet og University of Washington i Seattle. Han kom til bureauet i 1996 og allerede i 1999 blev han medejer og partner. Inden da var han PR- og marketingansvarlig hos Mærsk Data.

Niels Christian – eller NC, som vi kalder ham – lever og ånder for sit mantra om at levere “kompromisløs kvalitet.” Barren er sat højt, og alle gør deres ypperste for at leve op til de høje krav. Kvalitetsstandarden smitter og tilsyneladende til vores kunder begejstring for vi kan bryste os af at have langvarige kunderelationer.

Som en naturlig forlængelse af hans ekspertise inden for strategisk kommunikation og markedsføring ligger hans mangeårige erfaring med kriseberedskab, krisestyring og issues management. Her kommer hans evne til at analysere en situation og lægge en god plan hurtigt til sin ret, så både kunder og medarbejdere føler sig trygge.

Som leder er Niels Christian optaget af at sætte mål og retning for både kunderne, medarbejderne og virksomheden. Kunden skal altid have det bedste huset formår, og han er kompromisløs med at sætte det optimale kundeteam, så det passer til kundens varierende behov.

Niels Christian meget ivrig af natur. Det kommer både til udtryk i det daglige arbejde, men også i hans fritid, hvor han er en habil løber. Hans mål er at løbe maratondistancen, og det skal gerne ske til maj 2019 – for knæproblemer har tidligere udskudt drømmen om de magiske 42 kilometer. Med hans ubøjelige vilje er der ingen i tvivl om, at det nok skal lykkes.

Vis mindre

Signe Ann Klietsch

Account Executive

Signe er en kreativ og rutineret projektleder og arbejder på tværs af de mange kommunikations- og marketingdiscipliner, som vi tilbyder kunderne. Som vores fashionista har hun et særligt fokus på influencer marketing, digital markedsføring, produkt-PR og social media.

Læs mere

Signe er uddannet cand. comm. i Kommunikation og Performance Design fra Roskilde Universitet. Før hun kom til Discus Communications arbejdede hun i bureauverden med forbrugerelektronik, mode og livstilskunder.

Signe er i daglig kontakt med influencere og har skabt mange loyale ambassadører for vores kunder. Hun har fingeren på pulsen og kan til enhver tid rådgive om hvilke bloggere, Instagrammere eller Youtubere, der passer til en given kampagne.

Signe er også vores go-to-girl, hvis der er nye smarte online tools, der skal testes, evalueres og bruges. Hun arbejder allerede med en meget lang række tools og platforme lige fra analytics over employee advocacy til community management m.fl. Derudover er Signe enormt struktureret og med sine farvekoordinerede to-do-lister, misser hun aldrig en deadline.

Hvis man tror, at Signe er en typisk pige af sin alder, tager man grueligt fejl. Bag det feminine ydre gemmer sig en hardcore gamer, der til enhver tid prioriter gameplays frem for shoppingture. Og når hun absolut skal shoppe, er hun altid på udkig efter en ny læbestift – hun har helt styr på nuancerne i Pantone-skalaen.

Vis mindre

Thomas Brok Houlberg

Senior Account Manager

Thomas Brok Houlberg er en teknisk orienteret kommunikationsrådgiver, der efter mere end 20 år med teknisk it, produktion, automation og supply chain management kender til flere TBF’er (trebogstavs-forkortelser) end de fleste. Han arbejder med alle aspekter af PR og kommunikation – lige fra strategi og rådgivning til implementering af aktiviteterne. Han er vores interne ekspert i de danske og nordiske fagblade.

Læs mere

Thomas er uddannet produktionsingeniør, men valgte tidligt i karrieren at gå vejen som teknisk journalist. I en årrække nåede Thomas at levere artikler til langt størstedelen af de toneangivende danske og svenske fagmedier. I 2002 grundlagde Thomas sit eget en-mands kommunikationsbureau netop med speciale i teknisk orienterede kunder, der ønskede PR i Danmark eller hele Norden.

Thomas har mange års erfaring med at abejde som nordisk leadbureau for nogle verdens førende virksomheder inden for blandt andet CAD, PLM, CRM, SCM, SCADA og Mobility.

Thomas er vild med store bølger og bruger dem flittigt til både surf, windsurf og kitesurf. Når det ikke blæser, er han allerhelst ude at fiske eller sammen med familien i deres svenske ødegård.

Vis mindre

Nicklas Zimmermann

Finance Manager

Nicklas Zimmermann er både vores bogholder og controller, der holder styr på finanserne. Derudover holder han både kunder og konsulenter i ørerne, hvis de glemmer vigtige deadlines og frister. Samtidig står han for den kvartalsvise ledelsesrapportering.

Læs mere

Trods den ofte hektiske atmosfære på bureauet, hvor konsulenter fokuserer på kunderne og måske ikke har samme fokus på de bogholderimæssige opgaver, bevarer Nicklas roen fuldstændigt og får opgaverne til at glide nemt og smidigt.

Når Nicklas ikke lige er beskæftiget med debet og kredit, resultatopgørelser og balancer er han i fuld gang med at etablere en ny base for familien.

Vis mindre