Amalie Ayoe Sørensen

Amalie Ayoe Sørensen

Account Assistant

Amalie er vores praktikant. Hun er i gang med sin kandidat i Strategisk kommunikation & Digitale medier på RUC, hvorfra hun også har sin bachelor i Kommunikation og Psykologi. Gennem sin uddannelse har Amalie særligt tilegnet sig kommunikationsteoretisk viden om digital marketing, sociale medier, stakeholderrelationer og digitale tendenser.

Læs mere

Med et årskort til de fleste københavnske museer, kan Amalie ofte findes på et af disse med en ven ved sin side. Hun sætter stor pris på at fordybe sig i kunsten, men også i bøger, hvor hun efterhånden er kendt for at have et mindre bibliotek derhjemme. Derudover er hun en kæmpe fodboldfan, og hvis hun ikke genser FRIENDS eller en anden sitcom, har hun oftest en fodboldkamp kørende i baggrunden, når hun er derhjemme.

Vis mindre

Anna Børglum Sørensen

Account Assistant

Anna er vores studentermedhjælper og har før siddet som praktikant. Hun har en bachelor i Kommunikation og digitale medier og er i gang med sin kandidat i Kommunikation på Aalborg Universitet (CPH). Med sig har hun derfor den nyeste kommunikationsteoretiske viden og har gennem sin uddannelse haft fokus på fagområder som digital marketing, branding og forbrugertendenser samt stakeholderrelationer og krisekommunikation. Anna har masser af gå-på-mod og hovedet godt skruet på.

Læs mere

På Annas kollegie på Østerbro nyder hendes medkollegianere, at hun er lidt af et madøre. Der er nemlig altid glade munde, når Anna står i køkkenet og disker op til kollegiets madklub. Hun er også en ægte æstetiker, hvilket viser sig ved hendes store interesse for kunst og design.

Vis mindre

Anne Aarhus Wildenschild

Account Executive

Anne er projektleder og arbejder særligt med digital kommunikation og PR for en række af vores B2B- og B2C-kunder.

Anne har en uddannelse i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har arbejdet i bureaubranchen siden starten af sin studietid. Her har Anne arbejdet med kommunikation for alt fra livsstilsbrands til offentlige styrelser og it- og tech-virksomheder. Hendes kompetencer spænder derfor bredt, og hun er både en skarp tekstforfatter og en dygtig projektleder, der holder styr på leverancer og målsætninger.

Læs mere

Anne arbejder i krydsfeltet mellem digital kommunikation og PR og har øje for, hvordan kompleks information kommer ud at leve som stærke budskaber på forskellige platforme. Hun har et stort fokus på målgruppens behov, ønsker og adfærd og har en særlig evne til at sætte sig ind i den virkelighed, hendes kunder er en del af.

Når Anne ikke er på arbejde, er hun ofte at finde i selskab med sine venner eller i et yoga-studie, hvor hun enten underviser eller selv praktiserer. Selvom bopælen hedder Vesterbro – og hangen til to-go-kaffe og hvidvin på fortovscaféer kan tegne et lidt andet billede – har Anne stadig fødderne solidt plantet i den sønderjyske muld, hun er kommet af. Hun er en ægte lokalpatriot med stor forkærlighed for alt, der smager af provins, og slår over i klingende sønderjysk, når hun taler med folk fra hjemstavnen.

Vis mindre

Bo Pedersen

Account Manager

Bo Pedersen er en af vores dygtige og flittige kommunikationsrådgivere. Han arbejder både med vores B2B- og B2C-kunder, som han giver øget kendskab og synlighed gennem corporate kommunikation – herunder PR-kampagner, presseevents, og medierelationer samt indhold til sociale medier og virksomhedernes egne bloguniverser.

Læs mere

Bo er uddannet kommunikatør fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Emdrup.  Før Discus Communications fik Bo god bureauerfaring sideløbende med sin uddannelse. Efter sin uddannelse arbejdede han med salg af it hos en it-grossist. Bo har dermed en teknisk forståelse, som går et par spadestik dybere end hos de fleste kommunikatører. Dén viden sætter han i spil, når han formidler dybt teknisk stof på fængende og journalistisk vis for vores kunder.

Bo er lidt af en nyhedsjunkie. Han har fingeren på pulsen, og ofte hører vi ham udbryde: “Jeg har lige læst på Twitter, at… “Så uanset hvad der rører sig i erhvervslivet eller bag murene på Christiansborg, er Bo altid en af de første, der ved det. Og det betyder, at han har et godt øje for newsjacking og altid spotter en god aktualitetsvinkel til gavn for kunderne.

Musik fylder meget hos Bo, og han går til koncerter hver eneste måned, og festivalsæsonen falder utrolig heldigt altid sammen med hans sommerferie. Indtil videre har han 14 hak i Roskilde-bæltet, men han lægger også vejen forbi de små festivaler som f.eks. Alive i Thy. Og generelt bliver de mange koncerter et samlingspunkt for hans vennekreds, som er spredt over hele landet. Bo skulle efter sigende være en habil trommeslager og percussionist – noget vi stadig har til gode at høre på bureauet.

Vis mindre

Elisabeth Due

Account Director

Elisabeth er en erfaren kommunikationsrådgiver, som formår at inspirere og udvikle både kunder og kolleger på daglig basis. Hun er utrolig videbegærlig, og det manifesterer sig i, at hun konstant opsøger ny viden og oftest er den første på kontoret, der uddanner sig i de nyeste discipliner inden for kommunikationsfaget.

I 2017 gennemførte hun f.eks. en 1-årig uddannelse i sociale medier på Erhvervsakademi Aarhus for at få papir på sin kunnen.

Læs mere

Elisabeth er uddannet cand.merc. i strategi og ledelse. Efter sin karrierestart som managementkonsulent hos Price Waterhouse har hun arbejdet med kommunikation i mere end 15 år, herunder på flere PR- og marketingbureauer. Hun har arbejdet syv år i Discus Communications af to omgange.

Elisabeth er knivskarp og arbejder derfor meget med kommunikationsstrategi. Hun rådgiver bredt om PR, digital markedsføring, sociale medier og profilering af topledere. Og vil du vide noget om employee advocacy og social selling, er Elisabeth den helt rette at tage fat i.

Elisabeth har en særlig evne til at fokusere, uanset hvad der foregår omkring hende. Det gælder både på en yogamåtte i fritiden eller foran computeren på kontoret med “deep focus-playlisten” kørende i sit headset. Når headsettet så kommer af, er hun en kæmpe humørspreder på kontoret – og vi kan alle høre hendes smittende latter gennem lokalerne.

Vis mindre

Maimouna Maria Corr

Senior Account Executive

Maimouna Corr er seniorprojektleder. Hun elsker strategisk kommunikation, krisekommunikation og positionering af virksomheder – og den interesse kommer især vores B2B-kunder til gode.

Maimouna er uddannet cand.merc. i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation fra Copenhagen Business School. Hun kom til Discus Communications med erfaring fra to andre kommunikationsbureauer.

Læs mere

Maimouna er evigt ambitiøs på både sine egne og kundernes vegne. Det afspejler sig i alt, hun arbejder med, uanset om det er kommunikationsplanlægning eller eksekvering af en kampagne. Hun har “attention-to-detail”, og ikke et komma undviger hendes falkeskarpe blik.

Udover at være en god rådgiver, der sikkert vurderer, hvilke aktuelle medieagendaer vores kunder skal hægte sig på, så er Maimouna også en dygtig tekstforfatter. Hun kan skrue en fængende tekst sammen om ethvert emne. Uanset hvor tørt eller teknisk emnet måtte synes for udenforstående, inden hun går i gang, så ender det altid med at være let forståeligt og interessant.

Maimouna er kontorets omvandrende AOK og Michelin Guide. Ja, til tider endda, også kundernes. For der er ikke den restaurant eller (gode) bar, Maimouna ikke kender til – og hun har testet alle prisklasser fra McDonalds til Geranium.

Vis mindre

Nicklas Zimmermann

Finance Manager

Nicklas Zimmermann er både vores bogholder og controller, der holder styr på finanserne. Derudover holder han både kunder og konsulenter i ørerne, hvis de glemmer vigtige deadlines og frister. Samtidig står han for den kvartalsvise ledelsesrapportering.

Læs mere

Trods den ofte hektiske atmosfære på bureauet, hvor konsulenter fokuserer på kunderne og måske ikke har samme fokus på de bogholderimæssige opgaver, bevarer Nicklas roen fuldstændigt og får opgaverne til at glide nemt og smidigt.

Når Nicklas ikke lige er beskæftiget med debet og kredit, resultatopgørelser og balancer er han i fuld gang med at etablere en ny base for familien.

Vis mindre

Niels Christian Jensen

Managing Director

Niels Christian Jensen er adm. direktør og ejer af Discus Communications. Med over 25 års erfaring inden for strategisk kommunikation og markedsføring har han arbejdet med et bredt spektrum af kunder, opgaver, problemstillinger og scenarier.

Det giver en kæmpe erfaringsbase, som alle på bureauet kan trække på – for han er altid klar til at knække en nød eller diskutere for og imod en problemstilling – når blot man møder ham forberedt.

Læs mere

Niels Christian er uddannet cand.mag. i kommunikation og amerikanske studier fra Københavns Universitet og University of Washington i Seattle. Han kom til bureauet i 1996 og allerede i 1999 blev han medejer og partner. Inden da var han PR- og marketingansvarlig hos Mærsk Data.

Niels Christian – eller NC, som vi kalder ham – lever og ånder for sit mantra om at levere “kompromisløs kvalitet.” Barren er sat højt, og alle gør deres ypperste for at leve op til de høje krav. Kvalitetsstandarden smitter, og tilsyneladende til vores kunder begejstring, for vi kan bryste os af at have langvarige kunderelationer.

Som en naturlig forlængelse af hans ekspertise inden for strategisk kommunikation og markedsføring ligger hans mangeårige erfaring med kriseberedskab, krisestyring og issues management. Her kommer hans evne til at analysere en situation og lægge en god plan hurtigt til sin ret, så både kunder og medarbejdere føler sig trygge.

Som leder er Niels Christian optaget af at sætte mål og retning for både kunderne, medarbejderne og virksomheden. Kunden skal altid have det bedste huset formår, og han er kompromisløs med at sætte det optimale kundeteam, så det passer til kundens varierende behov.

Niels Christian er meget ivrig af natur. Det kommer både til udtryk i det daglige arbejde, men også i hans fritid, hvor han er en habil løber. Hans mål er at løbe maratondistancen, og det skal gerne ske til maj 2020 – for knæproblemer har tidligere udskudt drømmen om de magiske 42 kilometer. Med hans ubøjelige vilje er der ingen i tvivl om, at det nok skal lykkes.

Vis mindre

Sarah Egeberg Bendtsen

Associeret seniorkonsulent

Sarah er cand. mag. i dansk fra Københavns Universitet og har beskæftiget sig professionelt med journalistik og kommunikation siden 2005. Hun har gennem årene prøvet kræfter med omtrent alle discipliner inden for PR- og kommunikationsrådgivning men holder fortsat allermest af at skrive. Det er også derfor, hun lagde ud med en tilværelse som freelancejournalist, så snart hun havde fået sin kandidatgrad i hus. Siden er det blevet til en række jobs som PR- og kommunikationskonsulent, og i en periode var hun også selvstændig strategisk og sproglig rådgiver. Sarah har erfaring fra flere større bureauer, og har som kundeansvarlig også arbejdet med international PR.

Read more

Sarah elsker mentale udfordringer, så mens hun drev sit eget kommunikationsbureau, tog hun en ekstra BA-grad i filosofi. Hun stræber hele tiden efter ny viden, og det har hun direkte adgang til med det ene ben i universitetsverdenen som underviser og vejleder på kommunikationsstudiet ved Aalborg Universitet i København. Her underviser hun i strategisk kommunikation og sociale medier med særligt fokus på etik.

Sarah er stærk både praktisk og teoretisk, og har stor erfaring med både at finde, skrive og pitche historier om alt fra vandkølede computerkomponenter over komplekse investeringsporteføljer til digital transformation. Hun er en rutinert strategisk rådgiver og kampagneplanlægger og er vant til at snakke med journalister. Hun forstår at vride en interessant og veldokumenteret historie ud af både baggrundsstof og aktuelle temaer samtidig med, at hun rammer målgruppen og mediet spot on.

Show less

Signe Ann Klietsch

Senior Account Executive

Signe er en kreativ og rutineret projektleder og arbejder på tværs af de mange kommunikations- og marketingdiscipliner, som vi tilbyder kunderne.

Som vores fashionista har hun et særligt fokus på influencer marketing, digital markedsføring, produkt-PR og social media.

Læs mere

Signe er uddannet cand. comm. i Kommunikation og Performance Design fra Roskilde Universitet. Før hun kom til Discus Communications, arbejdede hun i bureauverden med forbrugerelektronik, mode og livstilskunder.

Signe er i daglig kontakt med influencers og har skabt mange loyale ambassadører for vores kunder. Hun har fingeren på pulsen og kan til enhver tid rådgive om hvilke bloggere, Instagrammere eller Youtubere, der passer til en given kampagne.

Signe er også vores go-to-girl, hvis der er nye, smarte online tools, der skal testes, evalueres og bruges. Hun arbejder allerede med en meget lang række tools og platforme lige fra analytics over employee advocacy til community management m.fl. Derudover er Signe enormt struktureret, og med sine farvekoordinerede to-do-lister misser hun aldrig en deadline.

Hvis man tror, at Signe er en typisk pige af sin alder, tager man grueligt fejl. Bag det feminine ydre gemmer sig en hardcore gamer, der til enhver tid prioriter gameplays frem for shoppingture. Og når hun absolut skal shoppe, er hun altid på udkig efter en ny læbestift – hun har helt styr på nuancerne i Pantone-skalaen.

Vis mindre