Bo Pedersen - Discus Communications

Bo Pedersen

Senior Account Executive

Bo Pedersen er en af vores dygtige og flittige seniorprojektledere. Han arbejder både med vores B2B- og B2C-kunder, som han giver øget kendskab og synlighed gennem corporate kommunikation – herunder PR-kampagner, presseevents, og medierelationer samt indhold til sociale medier og virksomhedernes egne bloguniverser.

Læs mere

Bo er uddannet kommunikatør fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Emdrup.  Før Discus Communications fik Bo god bureauerfaring sideløbende med sin uddannelse. Efter sin uddannelse arbejdede han med salg af it hos en it-grossist. Bo har dermed en teknisk forståelse, som går et par spadestik dybere end hos de fleste kommunikatører. Dén viden sætter han i spil, når han formidler dybt teknisk stof på fængende og journalistisk vis for vores kunder.

Bo er lidt af en nyhedsjunkie. Han har fingeren på pulsen, og ofte hører vi ham udbryde: “Jeg har lige læst på Twitter, at… “Så uanset hvad der rører sig i erhvervslivet eller bag murene på Christiansborg, er Bo altid en af de første, der ved det. Og det betyder, at han har et godt øje for newsjacking og altid spotter en god aktualitetsvinkel til gavn for kunderne.

Musik fylder meget hos Bo, og han går til koncerter hver eneste måned, og festivalsæsonen falder utrolig heldigt altid sammen med hans sommerferie. Indtil videre har han 14 hak i Roskilde-bæltet, men han lægger også vejen forbi de små festivaler som f.eks. Alive i Thy. Og generelt bliver de mange koncerter et samlingspunkt for hans vennekreds, som er spredt over hele landet. Bo skulle efter sigende være en habil trommeslager og percussionist – noget vi stadig har til gode at høre på bureauet.

Vis mindre

Amanda Garner

Account Executive

Amanda er en ambitiøs projektleder, som arbejder med PR og digital kommunikation for en række af vores B2C-kunder.

Amanda er uddannet Cand.comm fra Roskilde Universitet. Hun har specialiseret sig i digitale og sociale medier, og har sideløbende med sit studie fået erfaring med PR og kommunikation fra andre bureauer og mellemstore virksomheder.

Læs mere

Hun har specialiseret sig i digitale processer og issue management, så hun er altid klar på at udrede problematikker, der kalder på håndtering.

Amanda har endvidere arbejdet som freelancer, hvor hun var lidt af en digital blæksprutte med fokus på en bred palette af kommunikationsopgaver. Hun har dermed en god forståelse for digital kommunikation og holder af at udfolde sine kreative idéer. Hun nørder ligefrem med digitale tools og får hurtigt lavet spændende indhold ved at klippe en video sammen eller udarbejde infografiker og marketingmaterialer.

I fritiden elsker Amanda at rejse med venner og familie. Hun er derfor ofte ude af byen i weekenden og svarer gerne på mails fra en solrig terrasse. Amanda og hendes kæreste nørder ofte begge med diverse digitale programmer og det hænder tit, at de sidder samme på sofaen, hvor han koder i Python, imens hun nørder gradientfarver i InDesign.

Vis mindre

Elisabeth Due

Account Director

Elisabeth er en erfaren kommunikationsrådgiver, som formår at inspirere og udvikle både kunder og kolleger på daglig basis. Hun er utrolig videbegærlig, og det manifesterer sig i, at hun konstant opsøger ny viden og oftest er den første på kontoret, der uddanner sig i de nyeste discipliner inden for kommunikationsfaget.

I 2017 gennemførte hun f.eks. en 1-årig uddannelse i sociale medier på Erhvervsakademi Aarhus for at få papir på sin kunnen.

Læs mere

Elisabeth er uddannet cand.merc. i strategi og ledelse. Efter sin karrierestart som managementkonsulent hos Price Waterhouse har hun arbejdet med kommunikation i mere end 15 år, herunder på flere PR- og marketingbureauer. Hun har arbejdet syv år i Discus Communications af to omgange.

Elisabeth er knivskarp og arbejder derfor meget med kommunikationsstrategi. Hun rådgiver bredt om PR, digital markedsføring, sociale medier og profilering af topledere. Og vil du vide noget om employee advocacy og social selling, er Elisabeth den helt rette at tage fat i.

Elisabeth har en særlig evne til at fokusere, uanset hvad der foregår omkring hende. Det gælder både på en yogamåtte i fritiden eller foran computeren på kontoret med “deep focus-playlisten” kørende i sit headset. Når headsettet så kommer af, er hun en kæmpe humørspreder på kontoret – og vi kan alle høre hendes smittende latter gennem lokalerne.

Vis mindre

Maimouna Maria Corr

Senior Account Executive

Maimouna Corr er seniorprojektleder. Hun elsker strategisk kommunikation, krisekommunikation og positionering af virksomheder – og den interesse kommer især vores B2B-kunder til gode.

Maimouna er uddannet cand.merc. i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation fra Copenhagen Business School. Hun kom til Discus Communications med erfaring fra to andre kommunikationsbureauer.

Læs mere

Maimouna er evigt ambitiøs på både sine egne og kundernes vegne. Det afspejler sig i alt, hun arbejder med, uanset om det er kommunikationsplanlægning eller eksekvering af en kampagne. Hun har “attention-to-detail”, og ikke et komma undviger hendes falkeskarpe blik.

Udover at være en god rådgiver, der sikkert vurderer, hvilke aktuelle medieagendaer vores kunder skal hægte sig på, så er Maimouna også en dygtig tekstforfatter. Hun kan skrue en fængende tekst sammen om ethvert emne. Uanset hvor tørt eller teknisk emnet måtte synes for udenforstående, inden hun går i gang, så ender det altid med at være let forståeligt og interessant.

Maimouna er kontorets omvandrende AOK og Michelin Guide. Ja, til tider endda, også kundernes. For der er ikke den restaurant eller (gode) bar, Maimouna ikke kender til – og hun har testet alle prisklasser fra McDonalds til Geranium.

Vis mindre

Nancy Blankenstejner

Account Assistant

Nancy Blankenstejner er account assistant, og hun hjælper med vores digitale markedsføring og visuelle identitet lige fra web og blog til Powerpoint og skabeloner. Nancy elsker at planlægge og lave lister, hvilket er tydeligt i hendes arbejde, som kommer os alle til gode.

Læs mere

Nancy har en bachelor i Digital Konceptudvikling fra UCN i Aalborg. Hun har både en uddannelse i Design, Technology and Business fra KEA samt en kontoruddannelse med sig. Derudover har hun arbejdet syv år hos G4S, hvor hun har rådgivet både B2B-kunder og B2C-kunder.

Nancy går meget op i madlavning og elsker at stå i køkkene, men intet slår dog hendes mors thairetter – bortset lige fra hendes egen lille, men voksende, familie.

Vis mindre

Niels Christian Jensen

Niels Christian Jensen

Managing Director

Niels Christian Jensen er adm. direktør og ejer af Discus Communications. Med over 25 års erfaring inden for strategisk kommunikation og markedsføring har han arbejdet med et bredt spektrum af kunder, opgaver, problemstillinger og scenarier.

Det giver en kæmpe erfaringsbase, som alle på bureauet kan trække på – for han er altid klar til at knække en nød eller diskutere for og imod en problemstilling – når blot man møder ham forberedt.

Læs mere

Niels Christian er uddannet cand.mag. i kommunikation og amerikanske studier fra Københavns Universitet og University of Washington i Seattle. Han kom til bureauet i 1996 og allerede i 1999 blev han medejer og partner. Inden da var han PR- og marketingansvarlig hos Mærsk Data.

Niels Christian – eller NC, som vi kalder ham – lever og ånder for sit mantra om at levere “kompromisløs kvalitet.” Barren er sat højt, og alle gør deres ypperste for at leve op til de høje krav. Kvalitetsstandarden smitter, og tilsyneladende til vores kunder begejstring, for vi kan bryste os af at have langvarige kunderelationer.

Som en naturlig forlængelse af hans ekspertise inden for strategisk kommunikation og markedsføring ligger hans mangeårige erfaring med kriseberedskab, krisestyring og issues management. Her kommer hans evne til at analysere en situation og lægge en god plan hurtigt til sin ret, så både kunder og medarbejdere føler sig trygge.

Som leder er Niels Christian optaget af at sætte mål og retning for både kunderne, medarbejderne og virksomheden. Kunden skal altid have det bedste huset formår, og han er kompromisløs med at sætte det optimale kundeteam, så det passer til kundens varierende behov.

Niels Christian er meget ivrig af natur. Det kommer både til udtryk i det daglige arbejde, men også i hans fritid, hvor han er en habil løber. Hans mål er at løbe maratondistancen, og det skal gerne ske til maj 2020 – for knæproblemer har tidligere udskudt drømmen om de magiske 42 kilometer. Med hans ubøjelige vilje er der ingen i tvivl om, at det nok skal lykkes.

Vis mindre

Signe Ann Klietsch

Account Executive

Signe er en kreativ og rutineret projektleder og arbejder på tværs af de mange kommunikations- og marketingdiscipliner, som vi tilbyder kunderne.

Som vores fashionista har hun et særligt fokus på influencer marketing, digital markedsføring, produkt-PR og social media.

Læs mere

Signe er uddannet cand. comm. i Kommunikation og Performance Design fra Roskilde Universitet. Før hun kom til Discus Communications, arbejdede hun i bureauverden med forbrugerelektronik, mode og livstilskunder.

Signe er i daglig kontakt med influencers og har skabt mange loyale ambassadører for vores kunder. Hun har fingeren på pulsen og kan til enhver tid rådgive om hvilke bloggere, Instagrammere eller Youtubere, der passer til en given kampagne.

Signe er også vores go-to-girl, hvis der er nye, smarte online tools, der skal testes, evalueres og bruges. Hun arbejder allerede med en meget lang række tools og platforme lige fra analytics over employee advocacy til community management m.fl. Derudover er Signe enormt struktureret, og med sine farvekoordinerede to-do-lister misser hun aldrig en deadline.

Hvis man tror, at Signe er en typisk pige af sin alder, tager man grueligt fejl. Bag det feminine ydre gemmer sig en hardcore gamer, der til enhver tid prioriter gameplays frem for shoppingture. Og når hun absolut skal shoppe, er hun altid på udkig efter en ny læbestift – hun har helt styr på nuancerne i Pantone-skalaen.

Vis mindre

Sofie - Discus Communications

Sofie Oxholm Winther Juhl

Account Assistant

Sofie er praktikant, som i dagligdagen giver en hånd med alt fra research og PR-arbejde til udarbejdelse af tekstproduktion og kreative løsninger.

Sofie har altid et smil på læben, masser af gå-på-mod og så er hun pt. den eneste fra generation Z på kontoret – hvilket også betyder, at vi alle kan drage stor fordel af hendes friske viden om alt fra sociale medier til de nyeste trends.

Læs mere

Sofie læser Erhvervsøkonomi og Virksomhedskommunikation på Copenhagen Business School og er netop i gang med sit sjette og sidste semester på sin bachelor. Ambitionen er at springe direkte videre til en kandidat til sommer, hvor Cand.merc.(kom). lige nu hitter som førsteprioritet.

Med en evig rejselyst og spirende nysgerrighed for nye kulturer har Sofie allerede i en alder af 22 år set store dele af verden. Seneste halve år bød på rejser i specielt Nordamerika, hvor destinationerne blandt andet var New York, Washington DC, Chicago, Austin, Houston, Los Angeles, Boston, New Orleans og Mexico i forbindelse med hendes 5. semester på Mays Business School, Texas A&M.

Sofie er ligeledes glad for sport. Hun er vokset op i en rigtig fodboldfamilie, som resulterede i mere end 10 år med hestehale og fodboldstøvler på græsset i Farum Boldklub. I dag kommer fodboldopvæksten til udtryk gennem Sofies store interesse for at tage i Parken om søndagen og se Champions League onsdag aften. Dog fylder aktivitet og træning stadig meget i Sofies hverdag. Det kan både udfolde sig i lange gåture på Amagerstrandpark eller en boksetime i Fitness World.

Vis mindre

Thomas Brok Houlberg

Senior Account Manager

Thomas Brok Houlberg er en teknisk orienteret kommunikationsrådgiver, der efter mere end 20 år med teknisk it, produktion, automation og supply chain management kender til flere TBF’er (trebogstavs-forkortelser) end de fleste.

Han arbejder med alle aspekter af PR og kommunikation – lige fra strategi og rådgivning til implementering af aktiviteterne – og har desuden dyb indsigt i de danske og nordiske fagblade.

Læs mere

Thomas er uddannet produktionsingeniør, men valgte tidligt i karrieren at gå vejen som teknisk journalist. I en årrække nåede Thomas at levere artikler til langt størstedelen af de toneangivende danske og svenske fagmedier. I 2002 grundlagde Thomas sit eget en-mands kommunikationsbureau netop med speciale i teknisk orienterede kunder, der ønskede PR i Danmark eller hele Norden.

Thomas har mange års erfaring med at arbejde som nordisk leadbureau for nogle verdens førende virksomheder inden for blandt andet CAD, PLM, CRM, SCM, SCADA og Mobility.

Thomas er vild med store bølger og bruger dem flittigt til både surf, windsurf og kitesurf. Når det ikke blæser, er han allerhelst ude at fiske eller sammen med familien i deres svenske ødegård.

Vis mindre

Nicklas Zimmermann

Finance Manager

Nicklas Zimmermann er både vores bogholder og controller, der holder styr på finanserne. Derudover holder han både kunder og konsulenter i ørerne, hvis de glemmer vigtige deadlines og frister. Samtidig står han for den kvartalsvise ledelsesrapportering.

Læs mere

Trods den ofte hektiske atmosfære på bureauet, hvor konsulenter fokuserer på kunderne og måske ikke har samme fokus på de bogholderimæssige opgaver, bevarer Nicklas roen fuldstændigt og får opgaverne til at glide nemt og smidigt.

Når Nicklas ikke lige er beskæftiget med debet og kredit, resultatopgørelser og balancer er han i fuld gang med at etablere en ny base for familien.

Vis mindre