Public Relations

Public relations er et stærkt redskab til at øge kendskabet til jeres virksomhed eller ændre jeres omdømme over tid. Og så har PR en høj grad af troværdighed, da historier og budskaber ofte formuleres af andre end virksomheden selv – nemlig journalister, kunder, medarbejdere, opinionsdannere mv.

Som PR-bureau arbejder vi med strategisk kommunikationsrådgivning og opbygning af thought leadership-positioner. Vi kan derfor hjælpe dig med at opbygge en talsmandsposition, så I over tid bliver den naturlige brancheekspert og opinionsdanner inden for aktuelle megatrends, emner og agendaer, som typisk er defineret og besluttet i jeres content-strategi.

Vi kan stå for jeres produkt-PR, produktlanceringer og anmeldelse af produkter, hvor vi hjælper jer med at målrette produktnyheder og håndtere alt fra presseevents til logistik i forbindelse med anmeldelser, omtale og placering af jeres produkter i medierne.

Vi har et indgående kendskab til journalisterne, deres arbejdsmetoder og interesseområder. Som professionelt PR-bureau ved vi, hvad der trigger de enkelte journalister til at lytte til jeres historier og bringe dem videre. Men vi ved også, hvornår vi ikke skal presse på – og det fortæller vi jer også altid.

Værktøjskassen er meget bred og tæller alt fra klassiske nyheder, der formidles via interviews og pressemeddelelser, til rapid response-programmer og newsjacking-taktikker – alt sammen for at sikre jeres virksomhed kvalitetsomtaler i medierne.

Hvad enten I har behov for at lancere et nyt produkt, opbygge talsmandsposition på et specifikt område eller understøtte åbningen af et nyt kontor, så har vi erfaringen og pressekontakterne til at sikre jer de bedste resultater – og altid med fokus på eksekvering, måling af resultater og ROI.

Vi arbejder lige hjemmevant, uanset om nyhederne og historierne skal i de journalistiske medier, eller om de skal ud at leve på de sociale medier.

Vil du vide mere?

Lars Rønnov Mortensen

Account Executive

Læs hele profilen

Rådgivning

Kommunikationsrådgivning i Danmark og hele den nordiske region

Public relations

PR - public relations bureau i hjertet af København

Digital

Vi hjælper dig med den rette strategi til digitale markedsføring

Content

Content marketing giver flere besøgende til din hjemmeside

Marketing

Marketing handler bl.a. om at positionere, brande og sælge produkter eller ydelser

Træning

Medie-, præsentation- og social media træning