Digital markedsføring

En af de største fordele ved digital markedsføring er, at du kan målrette din kommunikation og markedsføring meget præcist til dine specifikke målgrupper. Du kan ramme dem på lige nøjagtig de platforme, hvor de er, når de er der og med relevante og ofte målrettede budskaber – samtidig med at du kan måle effekten af din digitale markedsføringsindsats.

Mulighederne for digital markedsføring på de forskelligartede online platforme bliver konstant flere og flere, og derfor bør alle, der arbejder med markedsføring og kommunikation, tænke digital strategi ind i den overordnede kommunikationsstrategi.

Første skridt i din digitale markedsføringsstrategi er at identificere din virksomheds reelle behov. Måske er det at øge virksomhedens synlighed online. Måske skal du styrke din virksomheds troværdighed gennem medarbejderambassadører. Måske mangler du mere meningsfuldt indhold til dine sociale medier. Eller måske er der flere parametre, hvor du ønsker at optimere din virksomheds kommunikation.

Samtidig med at digital markedsføring giver dig mange muligheder for at nå dine målgrupper, kan det også hurtigt blive komplekst. Der findes mange forskellige områder inden for digital markedsføring, som du skal have styr på for at komme i mål. Hvordan skal SEO og SEM håndteres? Hvad er en god content marketing-strategi? Hvordan kan du arbejde med employee advocacy og social selling?

Hos Discus Communications er vi fans af de mange værktøjer, der er tilgængelige inden for digital markedsføring – både de store tools til globale virksomheder og de mange gratisværktøjer, som er tilgængelige.

Vi arbejder med indholdsstrategi og content marketing og integrerer sociale medier, social selling, employee advocacy blogs, bloggers og influencers i arbejdet. Og vi fokuserer altid på den mest effektive digitale markedsføringsstrategi, så I får størst mulig effekt ud af jeres investering.

Vi tager altid gerne et uforpligtende syn på jeres virksomheds situation og markedsføring, så tag endelig fat i en af vores dygtige medarbejdere, hvis vi skal mødes.

Vil du vide mere?

Amalie Ayoe Sørensen

Amalie Ayoe Sørensen

Account Manager

Læs hele profilen

Rådgivning

Kommunikationsrådgivning i Danmark og hele den nordiske region

Public relations

PR - public relations bureau i hjertet af København

Digital

Vi hjælper dig med den rette strategi til digitale markedsføring

Content

Content marketing giver flere besøgende til din hjemmeside

Marketing

Marketing handler bl.a. om at positionere, brande og sælge produkter eller ydelser

Træning

Medie-, præsentation- og social media træning