Kurser og træning

Hvordan brænder du igennem, når du skal præsentere på en konference? Hvordan sikrer du, at du ikke bliver taget på det forkerte ben, når en kritisk journalist stiller et bidende spørgsmål? Eller hvad med det blogpost, du skrev, som ingen tilsyneladende læser – hvordan får du folk til at læse og dele den?

Har du eller en kollega behov for at få udviklet jeres færdigheder inden for præsentationsteknik, håndtering af interviews, eller vil du gerne positionere og markedsføre dig selv som ekspert og autoritet inden for dit fagområde, så kan vi hjælpe. Vi underviser og træner vores kunder inden for en lang række discipliner.

Med sociale medier er det lettere end nogensinde før at komme ud med sine holdninger. Til gengæld er der mange om buddet, og det bliver sværere og sværere at trænge igennem, hvis man ikke har noget spændende og originalt på hjerte og samtidig formår at levere varen.

Vi gennemfører medietræning, budskabstræning, præsentationstræning, undervisning i at skrive fængslende tekster, samt hvordan du profilerer dig seriøst på de sociale medier og får succes med at dele det gode indhold.

Vil du vide mere?

Niels Christian Jensen

Managing Director

Læs hele profilen

Rådgivning

Public relations

Digital

Content

Marketing

Træning