Thought leadership-kampagner

Thought leadership kan i den grad positionere en virksomhed på markedet og være fyrtårnet i arbejdet med omdømme og image. Og så kan det i øvrigt skabe forretningsmæssige resultater.

Når vi arbejder med thought leadership, handler det om at opbygge en thought leadership-platform, der positionerer jeres virksomhed og jeres talspersoner som eksperter inden for en række relevante megatrends og dagsordener, der betyder noget for både jeres virksomhed, jeres kunder og for samfundet. Der er altså tale om større temaer, hvor I som virksomhed viser, hvordan I med jeres viden og indsigt kan være med til at forbedre et område. Det kan være alt lige fra Danmarks innovation, konkurrencekraft og produktivitet til urbanisering og globalisering.

Thought leadership for virksomheder hænger nøje sammen med profilering af topledere og eksperter, deltagelse som taler på konferencer og seminarer, profilering og synlighed på sociale og digitale medier, hvor budskaberne kan målrettes navngivne personer, titler eller virksomheder.

Vil du vide mere?

Lars Rønnov Mortensen

Account Executive

Læs hele profilen

Rådgivning

Kommunikationsrådgivning i Danmark og hele den nordiske region

Public relations

PR - public relations bureau i hjertet af København

Digital

Vi hjælper dig med den rette strategi til digitale markedsføring

Content

Content marketing giver flere besøgende til din hjemmeside

Marketing

Marketing handler bl.a. om at positionere, brande og sælge produkter eller ydelser

Træning

Medie-, præsentation- og social media træning