Thought leadership-kampagner

Thought leadership kan i den grad positionere en virksomhed på markedet og være fyrtårnet i arbejdet med omdømme og image. Og så kan det i øvrigt skabe forretningsmæssige resultater.

Når vi arbejder med thought leadership, handler det om at opbygge en thought leadership-platform, der positionerer jeres virksomhed og jeres talspersoner som eksperter inden for en række relevante megatrends og dagsordener, der betyder noget for både jeres virksomhed, jeres kunder og for samfundet. Der er altså tale om større temaer, hvor I som virksomhed viser, hvordan I med jeres viden og indsigt kan være med til at forbedre et område. Det kan være alt lige fra Danmarks innovation, konkurrencekraft og produktivitet til urbanisering og globalisering.

Thought leadership for virksomheder hænger nøje sammen med profilering af topledere og eksperter, deltagelse som taler på konferencer og seminarer, profilering og synlighed på sociale og digitale medier, hvor budskaberne kan målrettes navngivne personer, titler eller virksomheder.

Vil du vide mere?

Elisabeth Due

Account Director

Læs hele profilen

Rådgivning

Public relations

Digital

Content

Marketing

Træning