Events

Events er et effektivt forum til at øge kendskab og salg samt formidle viden og opbygge relationer. Vi planlægger og gennemfører jeres events fra A til Z eller i samarbejde med jeres medarbejdere og internationale roadshows.

Vi hjælper med alt fra tema og konceptudvikling, sponsorater, invitationer, venue, keynote, forplejning og projektledelse. Og så sikrer vi, at eventet markedsføres for at maksimere antallet af deltagere.

Kundeevents

Glade kunder er gode kunder. Og et vellykket kundeevent kan være et effektivt middel, når I vil styrke relationerne og skabe større loyalitet blandt jeres kunder.  Hvad enten kundeeventet er et seminar, en produktpræsentation eller et jubilæum, er det en enestående mulighed for at kommunikere virksomhedens kompetencer og image.

Kanalevents

En virksomheds succes afhænger ofte af en velfungerende kanal. Er det tilfældet for jer, kan I med fordel tænke i loyalitetsopbyggende aktiviteter. Vi hjælper jer med at planlægge og gennemføre effektive events som en del af et loyalitetsprogram i kanalen, herunder roadshows, incentive-ture, produktpræsentationer og konferencer.

Influencer-events

En vigtig del af influencer marketing er at komme ud og skabe relationer til de mange bloggere, Youtubere, Instagrammers mv., som har stor indflydelse på deres mange følgere. Vi hjælper jer med at arrangere influencer-events, der hænger sammen i strategi og taktik, i form og indhold – og helt ned til de små, afgørende detaljer som valg af venue, menu, fotoopstillinger, goodie bags, relevante hashtags og meget andet.

Vil du vide mere?

Simone Peyk Millgaard

Juniorkonsulent

Læs hele profilen

Rådgivning

Kommunikationsrådgivning i Danmark og hele den nordiske region

Public relations

PR - public relations bureau i hjertet af København

Digital

Vi hjælper dig med den rette strategi til digitale markedsføring

Content

Content marketing giver flere besøgende til din hjemmeside

Marketing

Marketing handler bl.a. om at positionere, brande og sælge produkter eller ydelser

Træning

Medie-, præsentation- og social media træning