Issues management

Hvis du sidder med en sag, et tema eller et område, som du ønsker at overvåge eller påvirke, fordi det er vigtigt for jeres virksomhed, eller fordi det måske kan udvikle sig til en krise, så har vi mange års erfaring med issues management.

Med issues management følger vi de kritiske områder, som har afgørende betydning for jeres virksomhed. Vi kan også hjælpe jer med at identificere emner, der kan få betydning for jeres forretning, inden de bliver til et problem. Vi overvåger emnerne løbende offline og online på tværs sociale og traditionelle medier, så I kan påvirke emnerne i alle faser af en sag. Vi fokuserer på at fange eventuelle problemstillinger tidligt og planlægge, hvordan og hvornår I fx skal ændre adfærd – og hvordan I kommer i konstruktiv dialog med såvel positive som negative interessenter.

Nogle gange har vi endda vendt en potentielt negativ situation, der kunne have udviklet sig grimt, til noget positivt. I alle tilfælde kræver det viden og forberedelse, som vi kan hjælpe jer med.

Vil du vide mere?

Lars Rønnov Mortensen

Konsulent

Læs hele profilen

Rådgivning

Kommunikationsrådgivning i Danmark og hele den nordiske region

Public relations

PR - public relations bureau i hjertet af København

Digital

Vi hjælper dig med den rette strategi til digitale markedsføring

Content

Content marketing giver flere besøgende til din hjemmeside

Marketing

Marketing handler bl.a. om at positionere, brande og sælge produkter eller ydelser

Træning

Medie-, præsentation- og social media træning