Integreret kampagne sætter ny virksomhed på landkortet

Et kommunikationsmæssigt dilemma: Når ukendt + ukendt skal blive lig med ´kendt’

CASE: SecureLink bliver til Orange Cyberdefense

Da cybersikkerhedsselskabet SecureLink blev opkøbt af den franske teleoperatør Orange og en del af Orange Cyberdefense, var udfordringen, at hverken SecureLink, Orange eller Orange Cyberdefense var særlig kendte navne i Danmark. For at råde bod på dette indledte de et samarbejde med Discus Communications, så vi kunne hjælpe dem med at træffe de rigtige kommunikationsmæssige valg, der skulle udbrede kendskabet til det nye Orange Cyberdefense.

Re-positionering sætter ny virksomhed på landkortet via integreret kampagne

Det første og vigtigste skridt var at få sat ord på, hvad den nye virksomhed kunne tilbyde på et marked, der, ifølge Erhvervsstyrelsen, rummer mere end 260 it-sikkerhedsvirksomheder. I samarbejde med SecureLink og Orange førte vores analyser og diskussioner frem til hovedbudskaberne for det nye Orange Cyberdefense i Danmark, og dermed kernen i re-positioneringskampagnen.

For at få det gode budskab ud at leve anbefalede og eksekverede vi en integreret PR- og marketingkampagne, der bestod af thought leadership-indhold på tværs af earned, owned og paid media:

  • Public relations-indsats med fokus på det unikke ved det nye Orange Cyberdefense.
  • Thought leadership-indhold til Orange Cyberdefenses website, delt på LinkedIn, samt udvikling af en lang række LinkedIn-posts, som blev målrettet Orange Cyberdefenses vigtige målgrupper via sponsorering.
  • Bannerkampagne i Version2 og ComputerWorld, hvor vi også benyttede os af advertorials, der (rigtigt udført) giver et smuk samspil mellem opbygning af troværdighed og kommerciel interesse.

”Discus Communications hjalp os igennem den udfordrende øvelse, det er at navigere sikkert igennem et hav af interne meninger og budskaber om, hvem og hvad vi nu som firma skulle være, og hvordan vi skulle kommunikere, efter vi blev købt af Orange og blev til indlemmet i Orange Cyberdefense familien. Dét lykkedes i samarbejdet med Discus Communications, som efterfølgende orkestrerede en brandingkampagne, der – med udgangspunkt i vores aktuelle situation og ressourcer – fik sat os på landkortet overfor vores målgrupper.”

Eva Liendgaard Mossing, Marketing Manager, Orange Cyberdefense

Resultater

Den samlede kampagne opnåede en OTS-score på tre millioner (’opportunity to see’ dækker over, hvor mange, der har haft mulighed for at se indholdet):
  • Public Relations-indsats: 2.290.000 læsere har haft mulighed for at læse artiklerne
  • Banner-kampagne: 399.582 mennesker har set bannerne
  • Advertorials i Version2 og Computerworld er set 515.546 gange
  • LinkedIn-kampagnen opnåede et reach på: 72.603