Content marketing

Med content marketing kan du øge trafikken til jeres website og konvertere kolde leads til varme, samtidig med at du fastholder eksisterende kunder og endda øger deres loyalitet overfor virksomheden. For at få succes skal du dog være opmærksom på, at det handler om den gode fortælling samt relevant og vedkommende indhold, der inspirerer. Dine målgrupper bliver nemlig udsat for så meget støj og dårlig kommunikation, som du skal bryde igennem.

Vores tilgang til content marketing starter med strategiarbejde, der indeholder en analyse af jeres eksisterende markedsføring og kommunikation og jeres primære konkurrenter. Dernæst går vi ind og (re)definerer jeres målgrupper, så vi er knivskarpe på, hvem de er, og hvad der trigger dem. Så kan vi nemlig udarbejde en inspirerende og relevant indholdsplan – og komme i gang med at berige jeres målgrupper.

Vi arbejder med jeres nyhedsbreve, website og blog samt jeres sociale medier og integrerer også jeres employee advocacy og social selling-initiativer. Og så anvender vi selvfølgelig hele indholdspaletten, som du kan læse meget mere om her.

Vil du vide mere?

Lars Rønnov Mortensen

Konsulent

Læs hele profilen

Rådgivning

Kommunikationsrådgivning i Danmark og hele den nordiske region

Public relations

PR - public relations bureau i hjertet af København

Digital

Vi hjælper dig med den rette strategi til digitale markedsføring

Content

Content marketing giver flere besøgende til din hjemmeside

Marketing

Marketing handler bl.a. om at positionere, brande og sælge produkter eller ydelser

Træning

Medie-, præsentation- og social media træning