Content marketing

Med content marketing kan du øge trafikken til jeres website og konvertere kolde leads til varme, samtidig med at du fastholder eksisterende kunder og endda øger deres loyalitet overfor virksomheden. For at få succes skal du dog være opmærksom på, at det handler om den gode fortælling samt relevant og vedkommende indhold, der inspirerer. Dine målgrupper bliver nemlig udsat for så meget støj og dårlig kommunikation, som du skal bryde igennem.

Vores tilgang til content marketing starter med strategiarbejde, der indeholder en analyse af jeres eksisterende markedsføring og kommunikation og jeres primære konkurrenter. Dernæst går vi ind og (re)definerer jeres målgrupper, så vi er knivskarpe på, hvem de er, og hvad der trigger dem. Så kan vi nemlig udarbejde en inspirerende og relevant indholdsplan – og komme i gang med at berige jeres målgrupper.

Vi arbejder med jeres nyhedsbreve, website og blog samt jeres sociale medier og integrerer også til jeres employee advocacy og social selling-initiativer. Og så anvender vi selvfølgelig hele indholdspaletten, som du kan læse meget mere om her.

Vil du vide mere?

Elisabeth Due

Account Director

Læs hele profilen

Rådgivning

Public relations

Digital

Content

Marketing

Træning